Laden..

Velda visvoer SaniKoi Staple Prime 6 mm 10 L

31.49
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
294955
Alles over de Velda visvoer SaniKoi Staple Prime 6 mm 10 L

SaniKoi Staple Prime van Velda is een top kwaliteit voeder voor Japanse koi en andere waardevolle karperachtigen. Het is een drijvend voeder dat een natuurlijk kleurpatroon kan bevorderen. De hoofdbestanddelen bestaan uit vis- en zeevruchtproducten, plantaardige eiwitten, vetten, koolhydraten en aangevuld met krillmeel en tarwekiemen. Speciale aandacht is gegeven aan de toegevoegde sporenelementen en vitaminen, waaronder het gestabiliseerde vitamine C.

Gebruiksadvies
Het SaniKoi Food is een drijvend hoofdvoer dat wordt gebruikt bij watertemperaturen vanaf 12 °C. Voer een aantal keren per dag. Zorg ervoor dat het voer binnen 5 minuten gegeten wordt. Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en wordt het vijvermilieu en het filter nagenoeg niet belast. Verkrijgbaar als 6 mm korrel in handige sta zakken.

Specificaties
Specificaties
MerkVelda
Ingrediëntenvis- en zeevruchtproducten, plantaardige eiwitten, vetten, koolhydraten en aangevuld met krillmeel en tarwekiemen
Afmetingen (cm)7 x 29 x 40
Lengte (cm)7
Breedte (cm)29
Gewicht (kg)3,8
Hoogte (cm)40
EAN8711921231351
SerieSaniKoi
Typevisvoer
Werkwijze/gebruiksaanwijzingGebruik bij watertemperaturen vanaf 12 °C. Voer een aantal keren per dag. Zorg ervoor dat het voer binnen 5 minuten gegeten wordt.
Reviews
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overVelda visvoer SaniKoi Staple Prime 6 mm 10 L

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Droom jij ook van jouw eigen urban jungle in huis, maar heb je geen idee hoe je al deze groene vrienden moet verzorgen? Geen zorgen, met onze gratis online kamerplantencursus komt jouw groene droom uit!

 

  

Back to top