De Intratuin Cadeaukaart

Bij elke gebeurtenis blijft de vraag hetzelfde: “Wat geven we cadeau?”. Op die vraag hebben wij het antwoord: de Intratuin cadeaukaart! Leuk om te geven én om te krijgen!

Waar is de Intratuin cadeaukaart verkrijgbaar?

De Intratuin cadeaukaart kun je kopen bij de servicebalie van alle Intratuin winkels in Nederland en België.

Hoe werkt de Intratuin cadeaukaart?

Het saldo van de kaart bedraagt minimaal 5 euro en maximaal 150 euro, en elk willekeurig bedrag daartussen. De Intratuin cadeaukaart is bij alle vestigingen van Intratuin te gebruiken en kan niet ingewisseld worden voor geld. Het saldo op de kaart hoeft niet in één keer te worden besteed en is onbeperkt geldig. Het (resterende) saldo is opvraagbaar bij de servicebalie en kassa’s van alle Intratuin vestigingen. Je kunt ook gebruik maken van de saldochecker hieronder.

Check het saldo van je Intratuin cadeaukaart

Vul hieronder het kaartnummer in en ontdek hoeveel saldo er nog op je Intratuin cadeaukaart staat.

  • Kaartnummer:
  • Saldo:
  • Expires:
  • Status:

Activeer je cadeaukaart

Heb je een cadeaukaart gekregen en staat er nog geen saldo op je kaart? Activeer hem hieronder voor gebruik. (Mocht je meerdere cadeaukaarten hebben besteld, dan kun je dezelfde activeringscode gebruiken.)

Let op: heb je je Intratuin cadeaukaart online besteld? Gebruik dan de meegestuurde activatiecode of neem contact op met de leverancier.

Vul hieronder het kaartnummer in en activeer je cadeaukaart.

Activatiecode kwijt? Neem contact met ons op via cadeaukaart@intratuin.nl.

Andere cadeaukaarten en -bonnen

Bij sommige vestigingen van Intratuin kun je ook terecht met cadeaukaarten en -bonnen van andere aanbieders. Denk dan aan de Ecocheques, VVV-bon, de Fleurop-bon, Eco Pass, Cadeau Pass en Supreme Award. Dit is niet bij elke vestiging zo, bekijk hiervoor de faciliteiten op de vestigingspagina of neem contact op met jouw vestiging.