Laden..
KamerplantenKamerplanten
Caption

Kamerplanten

Kamerplanten assortiment

Meest populaire kamerplanten

Babyplantjes
Laat jouw babyplant uitgroeien tot een grote kamerplant!
6.99
6.99
5.99
Everydays plantenspuit transparant D 7,5 H 16,5 cm

#intratuin

Onze producten bij jou thuis

Kamerplanten advies en inspiratie

Hulp of inspiratie nodig bij het kiezen of verzorgen van je kamerplanten? Bekijk alle blogs over kamerplanten

Groen voor donkere hoekjes

Onze tips voor een schaduwplek
De Intratuin cadeaukaartDe Intratuin cadeaukaart
De Intratuin cadeaukaart Bij elke gebeurtenis blijft de vraag: “Wat geven we cadeau?”. Wat dacht je van een Intratuin cadeaukaart. Leuk voor iedereen!
Intratuin nieuwsbriefIntratuin nieuwsbrief
Altijd op de hoogte Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Kamerplanten geven kleur aan je interieur en zijn goed voor het binnenklimaat. Binnenplanten geven zuurstof af en zorgen voor een prettige atmosfeer in huis. De meest populaire kamerplanten zijn de makkelijke kamerplanten zoals de cactus en vetplanten, maar ook de pannenkoekplant blijft mateloos populair. Wellicht heeft dit te maken met het feit dat deze plant uitermate makkelijk te stekken is! Bloeiende kamerplanten, zoals de orchidee en Medinilla, zie je ook steeds meer terug in onze huiskamers. Onze vrienden uit de tropen blijven ook: de Monstera en de bananenplant zijn daar goede voorbeelden van. Zoek je een plant voor de badkamer? Dan heb je wel daglicht nodig! Heeft je badkamer geen raam, bekijk dan eens onze collectie kunstplanten, want kamerplanten hebben licht nodig om te overleven. Uiteindelijk bepaalt de plek of jouw kamerplant het goed doet. Planten houden echter nooit van tocht en ook niet van grote temperatuurschommelingen! Voor nagenoeg elke plek in huis is er wel een binnenplant te vinden en of dit een grote groene kamerplant, een hangplant of een bloeiende plant is hangt af van jou!

Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top