Laden..
BarbecueënBarbecueën

Barbecueën

Meest populaire barbecues

De fik erin!
Een ware grillmaster haalt allerlei accessoires in huis waarmee het barbecueën nog gemakkelijker, nog lekkerder en nog leuker wordt. Welke? Dat lees je in ons blog.
€ 7.99
Intratuin hamburger grill met kunststof handvat
€ 17.99
Intratuin drumstick rek 38 x 18 x 14 cm
6.99

BBQ advies & inspiratie

Barbecueën kan elk seizoen. Haal eruit wat erin zit!

Meest POPULAIRE barbecue ACCESSOIRES

De Intratuin cadeaukaartDe Intratuin cadeaukaart
De Intratuin cadeaukaart Bij elke gebeurtenis blijft de vraag: “Wat geven we cadeau?”. Wat dacht je van een Intratuin cadeaukaart. Leuk voor iedereen!
Schrijf je in voor de Intratuin nieuwsbriefSchrijf je in voor de Intratuin nieuwsbrief
Altijd op de hoogte Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Zodra het kwik boven de 20 graden stijgt is het raak: de barbecue kan aan! Gegrilde groenten, een lekker stukje vlees of vis, een gepofte aardappel, salades en broodjes: barbecueën is altijd een feest. Er is een ruime keus in soorten barbecues en kiezen kan lastig zijn. Lees voor advies onze blog over het kiezen van een BBQ. Een houtskool barbecue geeft die heerlijke authentieke smaak aan je gerechten, of je deze nu stookt met houtskool of briketten. Een gasbarbecue daarentegen is weer makkelijker te reguleren, zodat je altijd perfect gegaarde producten hebt. Met een Kamado barbecue (keramische barbecue) kun je nét even wat meer, of ga je voor het gemak van een elektriche barbecue?

Back to top