Laden..

Cobb BBQ's

Een Cobb barbecue is meer dan een  barbecue. Op deze tafelbarbecues kun je grillen, bakken, braden, wokken en roken. De Cobb BBQ is compact en makkelijk mee te nemen naar de camping, het strand of het park, maar thuis kan hij natuurlijk ook in de tuin of op je balkon. En wist je dat de Cobb BBQ al in 3 minuten heet is? Er zijn ook vele Cobb barbecue accessoires beschikbaar, waardoor de mogelijkheden van de Cobb houtskoolbarbecue eindeloos zijn.

Bekijk hier de Intratuin collectie Cobb BBQ’s.

Je gekozen filters
Je gekozen filters
 1. Cobb Verwijder dit artikel

7Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Cobb houtskoolbarbecue Pro Compact zwart
  Cobb houtskoolbarbecue Pro Compact zwart
  Waardering:
  0%
  169.-
 2. Cobb houtskoolbarbecue Premier Air D 30 H 34,5 cm
  Cobb houtskoolbarbecue Premier Air D 30 H 34,5 cm
  Waardering:
  100%
  249.-
 3. Cobb houtskoolbarbecue Pro mat zwart D 32,5 H 33,5 cm
  Cobb houtskoolbarbecue Pro mat zwart D 32,5 H 33,5 cm
  Waardering:
  0%
  199.-
 4. Cobb houtskoolbarbecue Pro zwart D 32,5 H 33,5 cm
  Cobb houtskoolbarbecue Pro zwart D 32,5 H 33,5 cm
  Waardering:
  0%
  189.-
 5. Cobb Pro houtskool barbecue geel D 32,5 H 33,5 cm
  Cobb Pro houtskool barbecue geel D 32,5 H 33,5 cm
  Waardering:
  0%
  209.-
 6. Cobb houtskool barbecue Pro groen D 30 H 32,5 cm
  Cobb houtskool barbecue Pro groen D 30 H 32,5 cm
  Waardering:
  0%
  209.-
 7. Cobb houtskool barbecue Pro blauw D 30 H 32,5 cm
  Cobb houtskool barbecue Pro blauw D 30 H 32,5 cm
  Waardering:
  0%
  209.-

7Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ben jij op zoek naar een Cobb barbecue? Lees dan vooral nog even verder!

Over Cobb

De Cobb barbecue vindt zijn oorsprong in Zuid-Afrika. Afgelegen gebieden zonder elektriciteit hadden een eenvoudig en veilig kooksysteem nodig en de Cobb maakte het mogelijk om in de droge omgeving zuinig, veilig en schoon te koken. Daar werden gedroogde maïskolven gebruikt als brandstof, de harde kern daarvan wordt in het Engels ‘corn-cobb’ genoemd. Hiervan heeft de Cobb barbecue zijn naam. De Cobb werd al snel populair in andere delen van de wereld, want het ontwerp was voor iedereen zeer praktisch!

Wanneer kies je een Cobb BBQ?

Een Cobb barbecue is ideaal als je snel wil kunnen bereiden, hij is namelijk in slechts 3 minuten warm. Met de juiste Cobb accessoires kun je roken, grillen, bakken, braden en wokken, dit maakt de Cobb barbecue ook een ideale camping barbecue. Daarnaast is de Cobb compact, dus makkelijk mee te nemen. Wil je met veel mensen eten? Dan is een Cobb BBQ niet ideaal, want hij heeft een griloppervlak met een diameter van 30 cm.

Welke Cobb BBQ kies je?

Cobb heeft 2 series: de Cobb Premier en de Cobb Pro. Het enige verschil tussen deze series is dat de Cobb Premier een RVS mantel heeft en de Cobb Pro heeft een metalen mantel, welke is afgewerkt met een poedercoat laag. De rest is hetzelfde, wat ook betekent dat alle Cobb accessoires geschikt zijn voor zowel de Cobb Premier als de Cobb Pro. De Cobb Premier Air heeft als enige een regelbare luchttoevoer en er is ook een Cobb Premier gasbarbecue. De Cobb Pro is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals petrol blauw, zalm rood en geel. Beide series hebben ook een ‘Compact’ variant, deze is nog geen 30 cm hoog!

Wat heb je nodig bij je Cobb BBQ?

Bij elke Cobb barbecue krijg je een basisplaat, waarop je vlees, vis of groenten kunt grillen. Wil je de authentieke grillstrepen? Gebruik dan de Cobb grillplaat. Om te bakken heb je de Cobb bakplaat nodig, bijvoorbeeld voor pannenkoeken of een gebakken ei. Om de Cobb als oven te gebruiken plaats je simpelweg de deksel op je Cobb. Met de Cobb wok kun je roerbakken op je Cobb. Je snapt al direct waarom de Cobb tafelbarbecue zo populair is op de camping! Met een handige Cobb draagtas erbij is hij ideaal voor op reis.

Bij elk soort barbecue heb je natuurlijk een tang nodig: anders kun je je vlees, vis en groenten niet op de barbecue leggen, omdraaien of eraf halen, dit geldt ook voor een Cobb BBQ. Maar hoe meer accessoires, hoe meer mogelijkheden én hoe makkelijker je het jezelf kan maken. De meest verkochte barbecue accessoires en BBQ gereedschap bij Intratuin zijn:

Ook voor de Cobb is er een Cobb pizzasteen, maar wat je bij een Cobb niet nodig hebt is een BBQ starter. Om een Cobb aan te steken kun je briketten gebruiken, maar nog beter zijn de speciaal ontwikkelde Cobb Cobble stones. Met één Cobble stone is je Cobb BBQ binnen een paar minuten heet en kun je hem ongeveer 2 uur lang gebruiken. 

Cobb BBQ kopen

Bestel je Cobb BBQ eenvoudig online via de Intratuin webshop, of kom er een uitzoeken in één van onze winkels!


Meest gezocht binnen barbecueën

Back to top