Laden..
 • Uit welke betaalmethoden kan ik kiezen in de Intratuin webshop?

  In de Intratuin webshop is het mogelijk om te betalen met o.a. Bancontact, Visa, Mastercard en de Intratuin cadeaukaart. 

  Het is online helaas niet mogelijk om te betalen met Ecocheques of consumptiecheques. 

 • Met welke cadeaukaarten kan ik betalen bij Intratuin?

  In de Intratuin webshop kun je op dit moment betalen met een Intratuin cadeaukaart. Overige cadeaukaarten worden helaas nog niet online ondersteund. 

  • Let op: alleen de Intratuin cadeaukaarten met extra beveiligingscode (onder de kraslaag) kunnen in de webshop worden ingewisseld!

  In de Nederlandse en Belgische Intratuin winkels kun je met de Intratuin cadeaukaart betalen, ook in de horeca. Betaal je met een fysieke cadeaukaart? Zorg dan dat je de kaart bij je hebt. Geprinte kopies en foto's van de kaart worden niet geaccepteerd

 • Kan ik met mijn Intratuin cadeaukaart betalen in de Intratuin webshop?

  Ja, maar alleen de Intratuin cadeaukaarten met extra beveiligingscode (onder de kraslaag) kunnen in de webshop worden ingewisseld. Met de cadeaukaarten zonder beveiligingscode kun je alleen in onze winkels terecht.
  Heb je een digitale cadeaukaart, dan vind je het kaartnummer en beveiligingscode in de email.

  Zo werkt het:
  1. Activeer eerst je cadeaukaart als dit nog niet is gedaan, dit kan hier.
  2. In het bestelproces kun je bij 'Betaalmethode' vervolgens kiezen voor de Intratuin Cadeaukaart.
  3. Klik op 'Bestelling afronden'.
  4. Er verschijnt vervolgens een nieuw scherm. Klik hier nogmaals op de Intratuin Cadeaukaart en vul je het kaartnummer en de beveiligingscode in. (Bij de fysieke cadeaukaart: vind je deze onder de kraslaag, bij de digitale cadeaukaart, vind je deze in de email).
  5. Klik vervolgens op 'Voeg cadeaukaart toe'.

  Het is mogelijk om met meerdere cadeaukaarten te betalen en/of gedeeltelijk met een andere betaalmethode (behalve Pay after Delivery) het restant bij te betalen. 

 • Waar kan ik de factuur van mijn bestelling vinden?

  Je factuur is te vinden in je account, onder 'Mijn bestellingen'.

  Heb je nog geen account? Dan kun je deze alsnog aan maken met het e-mailadres waarmee je besteld had. De bestellingen uit het verleden worden hier vervolgens automatisch aan gekoppeld en daardoor is alles daar terug te vinden.

 • Kan ik met Ecocheques betalen?

  In onze Belgische winkels kan je met Ecocheques betalen. Bij online bestellingen is dit helaas niet mogelijk.

  Ecocheques zijn vergelijkbaar met maaltijdcheques, maar zijn bestemd voor de aankoop van producten of diensten van ecologische aard. Ook bij Intratuin kan je gebruik maken van je ecocheques! Wij aanvaarden zowel papieren als elektronische ecocheques van Edenred, Sodexo en Moniszze. Ook Ecopass en Cadeaupass kan je bij ons gebruiken. Op de papieren ecocheques kunnen we niet teruggeven, bij de elektronische ecocheques wordt het exacte bedrag van je kaart gehaald en blijft de rest staan voor een volgende aankoop.

  Wij aanvaarden ecocheques op alle ecologische producten. Dit zijn onder andere planten, verlichting op zonne-energie, regentonnen, tuingereedschap, potgrond, bodembedekking, zaden, herbruikbare afvalzakken, eco bloempotten en alle houtproducten en tuinmeubelen met het FSC label.

Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top