Laden..
PottenPotten
caption

Potten

Populaire bloempotten en plantenbakken

Potten voor binnen
Een aanvulling voor in huis!
3.99
SOGO Stenen terracotta potjes D 5/6 cm 9 stuks
36.99
Intratuin bloempot Bana bruin / wit D 25 H 23 cm

Pot advies & inspiratie

#INTRATUIN

Onze producten bij jou thuis

Populaire pot accessoires

De Intratuin cadeaukaartDe Intratuin cadeaukaart
De Intratuin cadeaukaart Bij elke gebeurtenis blijft de vraag: “Wat geven we cadeau?”. Wat dacht je van een Intratuin cadeaukaart. Leuk voor iedereen!
Schrijf je in voor de Intratuin nieuwsbriefSchrijf je in voor de Intratuin nieuwsbrief
Altijd op de hoogte Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Een bloempot of plantenbak moet qua vorm en kleur passen in je interieur of op je terras, maar natuurlijk ook bij de plant. Zoek je een pot voor buiten, voor op je balkon of terras? Dan moet de pot voorzien zijn van een afwateringsgat, om overtollig regenwater weg te laten lopen. Dit onderscheidt een buitenpot van een pot voor binnen. Bij Intratuin vind je een groot assortiment potten, van keramiek tot kunststof, in alle mogelijke kleuren. Wil je eens wat anders, denk dan eens aan een plantenmand. De natuurlijke materialen van een mand passen in nagenoeg elk interieur en brengen warmte in een ruimte. Heb je weinig plek voor je planten? Door gebruik te maken van hoogteverschillen, bijvoorbeeld door potten op voet, een plantenstandaard of plantentafels, kun je veel meer planten kwijt dan je wellicht had gedacht. En ga voor een hangpotten! Zowel voor binnen als buiten is er altijd een plek te maken voor een hangende pot. Heb je al een mooie pot, hang hem dan in een plantenhanger en creëer je eigen hangpot!

Plant en pot kun je zien als één geheel. En wat buiten mooi staat, past vaak ook heel goed in je interieur. We hebben veel keus in bloempotten en manden, van klassiek terracotta en geglazuurd aardewerk tot lichtgewicht potten in moderne, landelijke of klassieke sfeer. De Pure serie van Elho is een strakke en stijlvolle oplossing, die overal bij past en ook nog verrijdbaar is. Planten als de palmboom staan 's winters binnen en 's zomers lekker op het terras, een verplaatsbare pot is dan erg handig. Bijvoorbeeld de lichtgewicht fiber terrazzo potten van Capi Europe of potten van clayfibre cement (een combinatie van natuurlijke materialen, versterkt met fibre). De potten zien er natuurlijk uit en zijn toch gemakkelijk op te tillen. Maar ook aan het balkon hebben we gedacht, Intratuin heeft genoeg keuze aan balkonbakken en wandhaken. En wat dacht je van de pothouders om je bloempot in op te hangen! Kortom, mogelijkheden genoeg!
Back to top