Laden..
PlantverzorgingPlantverzorging
caption

Plantverzorging

Planten verzorgen

Meest populaire producten

Groen geluk
Gezonde planten zijn mooie planten. Zorg goed voor je plant, wij helpen je!

Hulp en advies voor het verzorgen van je huis- en tuinplanten

Kan jij wat advies gebruiken bij het verzorgen van je kamerplanten of onderhouden van je tuinplanten? Bekijk alle blogs op onze inspiratie omgeving

Meest verkochte producten

De Intratuin cadeaukaartDe Intratuin cadeaukaart
De Intratuin cadeaukaart Bij elke gebeurtenis blijft de vraag: “Wat geven we cadeau?”. Wat dacht je van een Intratuin cadeaukaart. Leuk voor iedereen!
Intratuin nieuwsbriefIntratuin nieuwsbrief
Altijd op de hoogte Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Planten hebben verzorging nodig, de ene plant wat meer dan de andere! Kamerplanten moeten alles uit hun pot halen, dus goede potgrond, regelmatig kamerplanten voeding én natuurlijk water uit de gieter of plantenspuit moet allemaal komen van het toegeweide plantenbaasje. Elke plant heeft zijn eigen eisen op het gebied van water, voeding of een goede snoeibeurt. Voor je kamerplanten én ook voor je tuinplanten! De planten in je tuin krijgen veel meer mee van de weersomstandigheden en vragen hierdoor om heel andere verzorging dan de planten binnen. Planten in een buitenpot hebben afwatering nodig bij teveel regenwater en bij langere droge periodes hebben de buitenplanten in pot snel te weinig water. Sproeien met de tuinslang of de aanleg van een bewateringssysteem voorzien je tuinplanten hierin, maar let op dat je dit op een verantwoorde manier doet. Vang bijvoorbeeld regenwater op in een regenton en geef dit aan je planten. Regenwater is door lage kalkconcentratie extra goed voor je planten (en overigens ook om je auto te wassen). Daarnaast kan voldoende begroeiing voorkomen dat je grond te snel uitdroogt. Bodembedekkers, maar ook hoge bomen en struiken beschermen tegen de zon en houden het water beter vast in de tuin. Heeft je plant last van beestjes? Bescherm- en bestrijdingsmiddelen kunnen helpen! Wist je dat een gezonde, sterke plant minder snel last heeft van ongewenste bezoekers zoals luizen? Des te meer reden om goed te zorgen voor je planten!

Planten vragen om enige verzorging. Je wilt ze beschermen tegen ongedierte en plagen, houvast geven bij het klimmen en natuurlijk de juiste voedingsstoffen zodat ze goed kunnen groeien! Bij Intratuin hebben we voor elke behoefte van je kamerplanten en tuinplanten de juiste producten, van meststoffen tot klimrekjes.
Tuinplanten vragen om enige verzorging. Je wilt ze beschermen tegen ongedierte en plagen, houvast geven bij het klimmen en natuurlijk de juiste voedingsstoffen zodat ze goed kunnen groeien! Bij Intratuin hebben we voor elke behoefte van je tuinplanten de juiste producten, van meststoffen tot klimrekjes.

Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top