Laden..
TuinaanlegTuinaanleg
caption

TUINAANLEG

Meest populaire producten

Insectenborder aanleggen?
Een plantenborder voor de tuin ontwerpen is heel leuk, maar niet altijd even makkelijk. Om je op weg te helpen vind je hier inspiratie en tips voor een insectenborder.
€ 1.99
Bijenkorfje (Prunella Grandiflora) D 9 H 5 cm
€ 3.79
IJzerhard (Verbena bonariensis 'Lollipop') D 11 H 10 cm
€ 3.79
Hartlelie (Hosta tardiana 'Halcyon') D 11 H 10 cm
€ 5.99
Vlinderstruik (Buddleja davidii 'Ellens Blue') D 19 H 40 cm
€ 1.99
Blauwe Distel (Eryngium planum) D 9 H 5 cm
€ 1.99
Blauwe Distel (Eryngium planum) D 9 H 5 cm

Advies & inspiratie

Maak de juiste keuzes bij de aanleg van je tuin

Meest verkochte producten

De Intratuin cadeaukaartDe Intratuin cadeaukaart
De Intratuin cadeaukaart Bij elke gebeurtenis blijft de vraag: “Wat geven we cadeau?”. Wat dacht je van een Intratuin cadeaukaart. Leuk voor iedereen!
Schrijf je in voor de Intratuin nieuwsbriefSchrijf je in voor de Intratuin nieuwsbrief
Altijd op de hoogte Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

De tuin aanleggen begint met een goed plan. Waar staat de zon dus waar komt je terras? Welke tuinafscheiding kies je? Ga je voor vlonders, tegels, grind of boomschors als grondbedekking? Er zijn veel keuzes die je moet maken bij de aanleg van je tuin. Denk hierbij ook aan biodiversiteit in de tuin en zorg voor plekken voor tuinvogels en insecten. Maak je tuin ook geschikt voor het klimaat, welke de laatste tijd steeds extremere uitersten laat zien. Water vasthouden in de tuin, door middel van een regenton maar ook door middel van schaduw, beschutting en begroeiing, wordt steeds belangrijker in de tuin. Lees alles over biodiversiteit in onze blogs, zodat je afgewogen keuzes kunt maken. En dan: lekker aan de slag! Een plekje voor een vijver, een tuinhuisje voor de fietsen en het tuingereedschap en jouw tuin wordt een fijne gezellige plek voor iedereen!

Back to top