Laden..
TuinplantenTuinplanten
caption

TUINPLANTEN

Meest populaire tuinplanten

Minder dan 4 uur zon?
Zo mooi kan een schaduwstekkie zijn
+
Hartlelie (Hosta 'Abiqua Drinking Gourd') D 13 H 25 cm
+
Mannetjesvaren (Dryopteris affinis) D 17 H 35 cm
+
Mixmand 3 Soorten Waterplanten (Vinca Major Marie)
+

Advies & inspiratie

#intratuin

Onze producten bij jou thuis

Kleuren in de lente

Onze lentebloeiers
De Intratuin cadeaukaartDe Intratuin cadeaukaart
De Intratuin cadeaukaart Bij elke gebeurtenis blijft de vraag: “Wat geven we cadeau?”. Wat dacht je van een Intratuin cadeaukaart. Leuk voor iedereen!
Schrijf je in voor de Intratuin nieuwsbriefSchrijf je in voor de Intratuin nieuwsbrief
Altijd op de hoogte Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Intratuin heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan. Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze winkels. Of je nu op zoek bent naar een eenjarige bloeier, een vaste plant of een struik: je vindt een heleboel soorten em maten op de Intratuin website! Niet elke tuinplant is geschikt voor elke plek in je tuin.  Sommige tuinplanten willen graag schaduw en andere tuinplanten juist weer veel zon. En dan is er nog je eigen voorkeur! Wil je een bodembedekker, een klimplant of een fruitboom? Je vindt altijd wel een tuinplant die in jouw tuin kan groeien én precies jouw smaak is. Intratuin heeft een enorme variëteit aan tuinplanten in huis, wij helpen je graag verder.

Tuinplanten

Intratuin heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan. Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze winkels. Niet elke tuinplant is geschikt voor iedere tuin. Sommige tuinplanten willen bijvoorbeeld graag een kleigrond, andere tuinplanten doen het het best op zand. Je vindt altijd wel een tuinplant die in jouw tuin kan groeien én precies jouw smaak is. Intratuin heeft een enorme variëteit aan tuinplanten in huis. Dankzij geurende planten is het bijvoorbeeld extra genieten in de tuin. Er zijn ontzettend veel (vaste) planten met heerlijk geurige bloemen. Ook kan je in de tuin of op je balkon genieten van een echt vakantiegevoel. Je haalt de Mediterranée namelijk gewoon hier naartoe met mediterrane planten.
Back to top