Laden..

Gratis online kamerplantencursus

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt.

In 6 lessen, die je om de dag per e-mail ontvangt, leer je alles over snoeien, stekken en& verpotten. Ook onderwerpen als voeding, ziektes en de ideale luchtvochtigheid komen langs. Dus voordat je het weet, ben jij de groenspecialist in jouw plantenrijk. De lessen bestaan uit een korte video en een blog waarin je alles rustig kunt teruglezen. Joost zal je in de video een paar keer een vraag stellen die je moet beantwoorden door op het antwoord te klikken. Zo wordt de les aangepast op jouw niveau! En heb je even geen tijd om de les te bekijken? Geen probleem, je kunt alle lessen terugkijken en -lezen wanneer het jou uitkomt.


Een greep uit de onderwerpen:

Les 1: Wat heb je nodig als je een kamerplant wilt kopen? Hoe groeit een plant nu precies? En: welke kies je?

Les 2: Je hebt een plant, en nu? Leer alles over de juiste pot en de beste plek. En matcht je plant wel met je huisdieren?

Les 3: Hoeveel water, licht en voeding hebben je groene vrienden nodig? Mag je ze verplaatsen? En waarom is luchtvochtigheid zo belangrijk?

Les 4: Help, mijn plant groeit: alles over verpotten en snoeien.

Les 5: Brrr, beestjes in je plant: voorkom ziektes en ongedierte.

Les 6: Stap voor stap stekken: zo breid je je plantenfamilie uit.


Back to top