Laden..
Cadeautips moederdagCadeautips moederdag

Moederdag cadeau ideeën voor de liefste moeder

Moederdag komt al snel dichterbij, op zondag 14 mei is het weer zover! Het perfecte moment om je moeder in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau. Bij Intratuin hebben we de leukste cadeaus en ideeën voor een fijne Moederdag.

Voor de verschillende type moeders hebben we unieke cadeaus uitgezocht. Is jouw moeder een lekkerbek en kun je haar het beste met lekker eten verrassen? Of is ze een plantengekkie, knutselmoeder, sfeermaker of een echt gezelligheidsdier? Wij zetten de leukste cadeau ideeën voor jouw moeder op een rij! 

1

High Tea in de proeftuin voor de lekkerbek moeder

Voor de echte lekkerbek moeder hebben we genoeg te smullen in onze proeftuin. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke High Tea.

Onze High Tea bestaat uit een heerlijke proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen en verse thee soorten. Geniet van heerlijke hapjes, groentesticks met een verse dip, overheerlijke macarons, onze welbekende tartelette van het seizoen of een sandwich met huisgemaakte broodsalade.

Neem contact op met één van onze winkels en reserveer een plekje!

High tea - ProeftuinHigh tea - Proeftuin

Belevingstip! 
Begin de dag goed en bezorg je moeder een heerlijk ontbijt op bed.


2

Workshops voor de knutselmoeders

Een hangend veldtuintje of een heerlijk geurende kruidenkrans. Met onze creatieve workshops kun je de leukste creaties knutselen voor Moederdag. 

Iedere maand bedenken we weer workshops, passend bij het seizoen. Voor de knutselmoeder is dit dus een creatief cadeau om te geven óf om samen te doen! 

WorkshopWorkshop
Moederdag cadeauMoederdag cadeau
3

Kamer- en tuinplanten voor plantengekkies

Is jouw moeder een echte plantengekkie? Dan is een kamer- of tuinplant een ideaal cadeau om te geven. Geef bijvoorbeeld een bloeiende kamerplant voor in de woonkamer of tuinplanten om de tuin op fleuren. 

Top 5 tuinplanten om te geven:

Balkon met plantenBalkon met planten

Tuinplanten 


4

Voor de sfeermaker

Is jouw moeder ook zo'n sfeermaker? Geef dan een leuke woonaccessoire cadeau! Kies voor een zachte plaid, heerlijke geurstokjes of voor een mooie bijzettafel voor in de tuin.

TuininrichtingTuininrichting

De leukste woonaccessoires


5

Voor de levensgenieter

Koop een heerlijke loungestoel of tuinbank voor de levensgenieter! Perfect voor moeders die graag buiten relaxen in de zon of onder een vrolijke parasol.

LoungestoelLoungestoel
Benen omhoog!
Liggen of zitten, met deze tuinbank kan het allebei!
6

Dagje Intratuin voor het gezelligheidsdier

Een cadeaukaart is altijd goed! Met een cadeaukaart kan je moeder zelf een leuk cadeau uitkiezen. Samen met je moeder kun je een gezellig dagje naar Intratuin om wat leuks uit te zoeken.

Perfect voor een gezelligheidsdier die houdt van een uitstapje!


Belevingstip! 
Bezoek samen met je moeder onze proeftuin in de winkels voor een lekker bakje koffie of thee met wat lekkers. 


Alle cadeaus voor jouw moeder


Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top