Laden..

Velda Vincia Toru-Stroh 2,6 kg voor 10.000 L

13.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
413918

Alles over de Velda Vincia Toru-Stroh 2,6 kg voor 10.000 L

Toru-Stroh van Velda is een natuurproduct gemaakt van gerstestro en hoogveenturf met een preventieve werking; de pH wordt verlaagd en het vijverwater blijft troebelvrij en helder. De 100% natuurlijke werking van gerstestro berust op de ontwikkeling van pantoffeldiertjes en ander plankton, de microscopisch kleine diertjes houden de vijver langere tijd helder.

Tijdens het ontbindingsproces van gerstestro komen er nuttige stoffen voor de vijver vrij. De humuszuren en het pH verlagende effect van de hoogveenturf ondersteunen de werking in hoge mate. Zowel het gerstestro als de hoogveenturf is geconcentreerd en in gebruiksvriendelijke ‘pellets’ geperst. De verpakking is voldoende voor vijvers met een inhoud tot 10.000 liter.

Vincia
De natuurproducten van Vincia houden de vijver vrij van algen en bevorderen de waterkwaliteit op natuurlijke wijze. Ze zijn 100% milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Vincia is er voor de vijverliefhebber die liever geen onnatuurlijke middelen gebruikt, maar wel genieten wil van het leven rondom zijn heldere waterpartij.

Specificaties
Specificaties
MerkVelda
MateriaalKarton
Gewicht (kg)2,6
Breedte (cm)25
EAN8711921198890
SerieVincia
Typedraad- en slijmalgen
Hoogte (cm)11
Extra informatieGeschikt voor 10.000 liter water
Afmetingen (cm)19 x 25 x 11
Lengte (cm)19
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overVelda Vincia Toru-Stroh 2,6 kg voor 10.000 L
Waardering

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Na het succes van deel 1, is de cursus uitgebreid met 4 nieuwe lessen. Doe je mee?

 

  

Back to top