Laden..

Velda vijverkuur Biofit 250 ml

9.79
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
413787

Op voorraad
Alles over de Velda vijverkuur Biofit 250 ml

Vijverkuur Biofit van Velda maakt van leidingwater gezond vijverwater en houdt de vissen in goede conditie. Met Biofit is het mogelijk nieuw ingerichte of van vers water voorziene vijvers lange tijd helder te houden.

Waterplanten
Om op de lange duur een natuurlijk evenwicht in de vijver en daarmee prachtig helder water te behouden, moet meteen vanaf de inrichting zoveel mogelijk waterplanten worden geplaatst. Biofit houdt het water gedurende een bepaalde tijd helder, daarna moeten de planten in staat zijn deze rol over te nemen. Biofit ontchloort leidingwater en geeft extra bescherming aan de vijvervissen door toevoeging van vitamine B.

Voorkom winterschade
Na een lange winterperiode gaat de conditie van de vissen en het vijvermilieu sterk achteruit. Het gevolg hiervan is dikwijls vissterfte en troebel water in het vroege voorjaar. Om deze winterschade te voorkomen kan in de maanden februari tot en met juni Biofit aan de vijver worden toegevoegd. De werkzame bestanddelen van Biofit versterken de slijmhuid van de vissen en houden het water helder.

Specificaties
Specificaties
MerkVelda
Toepassingreinigen
Substantiepoeder
Gewicht (kg)0,32
Breedte (cm)5,3
EAN8711921201132
Typevijverkuur
Hoogte (cm)14,6
Extra informatieGeschikt voor 2500 liter water
Afmetingen (cm)5,3 x 5,3 x 14,6
Lengte (cm)5,3
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overVelda vijverkuur Biofit 250 ml
Waardering

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top