Laden..
9.29
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
413813

Alles over de Velda KH Plus 500 ml

KH Plus van Velda verhoogt de carbonaathardheid (KH-waarde) van het vijverwater. Deze KH-waarde wordt, evenals als de GH-waarde, uitgedrukt in Duitse Hardheidsgraden. Een voldoende hoge waarde (6 tot 8 °dH) gaat verzuring in het vijvermilieu tegen en zorgt, door het gebonden CO2, voor een goede ontwikkeling van de zuurstofplanten.

Juiste hardheid van het water
De KH-waarde van het water geeft de hoeveelheid koolzuur gebonden calcium en magnesium aan. De KH-waarde wordt dan ook wel het zuurbindende vermogen van het water genoemd. Vooral zuurstofplanten hebben voor een goede groei een KH-waarde van tenminste 6 °dH nodig. Bij een waarde minder dan 6 °dH is het zuurbindende vermogen gering, waardoor de pH-waarde kan dalen en verzuring optreedt.

De ideale KH-waarde voor siervijvers ligt tussen de 6 en 8 °DH. Met KH Plus van Velda kan deze belangrijke KH-waarde eenvoudig worden verhoogd.

Specificaties
Specificaties
MerkVelda
Substantiepoeder
Gewicht (kg)0,69
Breedte (cm)6,9
EAN8711921201286
Typewaterverbetering
Hoogte (cm)16,5
Extra informatieGeschikt voor 5000 liter water
Afmetingen (cm)6,9 x 6,9 x 16,5
Lengte (cm)6,9
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overVelda KH Plus 500 ml
Waardering

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top