Laden..

Velda Crystal Clear 1000 ml

29.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
413781

Alles over de Velda Crystal Clear 1000 ml

Met Crystal Clear maak je vijverwater snel en eenvoudig weer glashelder. Troebel water treedt op in vijvers waarvan het natuurlijke evenwicht niet optimaal is. Dat zijn vaak nieuw ingerichte vijvers, maar kunnen ook bestaande vijvers zijn. Crystal Clear maakt troebel water in vijvers helder.

De werking berust op een volkomen onschadelijke reactie, die elke vorm van vertroebeling in het water samenklontert. Deze klontering slaat gedeeltelijk op de bodem neer en blijft gedeeltelijk drijven. Om een goed resultaat te verkrijgen is het belangrijk dat dit vuil wordt afgeschept.

Tijdelijke oplossing
Bedenk wel dat Crystal Clear de vertroebeling wegneemt, maar niet de oorzaak van het probleem. Zodra het water helder is dien je voldoende zuurstofplanten (zoals hoornblad, waterpest en fonteinkruid) aan te brengen. Deze houden het water ook op de lange termijn helder. Goede diensten bewijzen ook drijfplanten (zoals kikkerbeet, watergentiaan en het azolla drijfvarentje).

Specificaties
Specificaties
MerkVelda
Toepassingreinigen
Substantiepoeder
Gewicht (kg)1,2
Breedte (cm)8,1
EAN8711921201002
Typegroen water
Hoogte (cm)24
Extra informatieGeschikt voor 10.000 liter water
Afmetingen (cm)8,1 x 8,1 x 24
Lengte (cm)8,1
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overVelda Crystal Clear 1000 ml
Waardering

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top