Laden..

Velda Bacterial 200 ml

32.49
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
413824

Alles over de Velda Bacterial 200 ml

Bacterial van Velda bevat nitrificerende bacteriecultures in vriesdroge vorm. Indien een hoeveelheid van 50 ml aan het vijverwater wordt toegevoegd, ontstaan er binnen 24 uur ca. 20 miljard in hoofdzaak nitrificerende bacteriën. Hoewel zeer nietig qua afmeting en voor het menselijke oog onzichtbaar, zijn deze bacteriën voor nagenoeg iedere vorm van leven op aarde onmisbaar. Deze verpakking heeft een inhoud van 200 ml.

Natuurlijk evenwicht
IIn een nieuwe vijver duurt het vier tot zes maanden voordat de micro-organismen en bacteriën zich voldoende hebben vermeerderd en er sprake is van een bacterieel evenwicht. Bacterial helpt de natuur een handje. De vriesdroge bacteriën van Bacterial kunnen eenvoudig met het bodemmateriaal worden vermengd of in het water worden gestrooid. Een uitstekende manier is ook een dosis Bacterial toe te voegen aan het filtermateriaal.

Binnen 24 uur ontstaan er ongeveer 20 miljard bacteriën die er voor zorgen dat er snel een natuurlijk evenwicht in de vijver ontstaat. Bacterial is in droge vorm onbeperkt houdbaar en het versnelt en versterkt de ontwikkeling van het biologische evenwicht in de vijver. Bacterial stimuleert de plantengroei en heeft een vertragend effect op de algengroei. Verder zorgt het voor een helder en gezond vijvermilieu.

Specificaties
Specificaties
MerkVelda
Substantiepoeder
Werkwijze/gebruiksaanwijzingVoeg toe aan het vijverwater of aan het filtermateriaal
Inhoud200 ml
EAN8711921033122
SerieBacterial
Typewaterzuivering
Extra informatieGeschikt voor 20.000 liter water
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overVelda Bacterial 200 ml
Waardering

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top