Laden..

Natuurpunt zaadsilo groen 16 x 8,5 x 46 cm

Waardering:
0% of 100
0
13.99
Niet op voorraad
SKU
1344764

Omschrijving

De zaadsilo van Natuurpunt is makkelijk te vullen. Vogels moeten zich veilig voelen als ze eten. Plaats een voedersilo daarom het liefst op een plek in de tuin waar ze een goed overzicht op de omgeving hebben. Er zijn veel soorten vogels die de voorkeur geven om uit een hoog geplaatste silo te eten in plaats van dicht bij de grond.

Je kan beter geen gewoon strooivoer in een voedersilo gebruiken. Vogelsoorten die graag vanaf een voedersilo eten, zullen namelijk veel van de ingrediënten uit strooivoer vermorsen omdat ze de voorkeur aan olierijke zaden geven.

Specificaties

Specificaties
Merk Natuurpunt
Kleur Groen
Materiaal Kunststof
Geschikt voor Buiten
Staand of hangend Hangend
Afmetingen (cm) 16 x 8,5 x 46
Lengte (cm) 16
Hoogte (cm) 46
Diameter (cm) 8,5
Gewicht (kg) 0,2
Diersoort Vogel
Extra informatie De silo kan overal worden opgehangen, maar zorg wel voor een vrije aanvliegroute. Voedersilo’s laten zich goed combineren met voederhuisjes of voedertafels in de tuin. Met twee of meerdere voedersilo’s kan je ook variëren met het voedselaanbod.
EAN 5051054163994
Type zaadsilo

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overNatuurpunt zaadsilo groen 16 x 8,5 x 46 cm

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top