Laden..

Missie en visie

 

Missie | Als duurzame groenexpert zorgt Intratuin ervoor dat iedereen kan profiteren van het goede van de natuur. In 2030 is minimaal 50% van de Nederlandse tuinen groen.

Visie | Wij kunnen het leven van mensen beter en aangenamer maken door ze in nauwer contact met elkaar en met het goede van de natuur te brengen.

Geweldig groen

We denken groen en blijven groen. Dat betekent dat we onze klanten het hele jaar door het mooiste van de natuur presenteren. Vers en actueel. Goed voor mens en dier.

Liefde voor ons vak

We zijn met hart en ziel verknocht aan alles wat groeit en bloeit. We hebben de kennis in huis en de handigheid in onze groene vingers. We houden van ons vak. Al jaren.

Steeds weer verrassen

Beleving. Dat is waar we goed in zijn. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen telkens met nieuwe producten, inspirerende concepten en frisse ideeën. Dat zit nu eenmaal in onze genen.

Met open armen

De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom worden klanten zonder uitzondering gastvrij ontvangen en met plezier en toewijding verder geholpen. En dat doen we natuurlijk ook als ze ons online bezoeken.


Intratuin en de SDG's

Intratuin is de grootste aanbieder van groen in Nederland en we zijn ook vertegenwoordigd in België en Duitsland. Daarmee komt een grote verantwoordelijkheid en die nemen we serieus. Onze missie? De achtertuinen vergroenen. We willen een voortrekkersrol binnen de tuinbranche op ons nemen op het gebied van duurzaamheid en de consument zoveel mogelijk aanzetten tot het maken van groene keuzes. Dat betekent dat we strenge afspraken maken met onze leveranciers en kwekers, hoge eisen stellen aan onze planten en producten, de consument van de juiste kennis voorzien en met zorg omgaan met onze omgeving. Hiermee committeren we ons bij Intratuin aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Developmentgoals/SDG’s) van de Verenigde Naties. En dan met name doelstelling nummer 12, 13 en 15.


Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top