Laden..

Pers en PR

Pers- en nieuwsberichten 

Alle pers- en nieuwsberichten van Intratuin vind je hier. Heb je hierover vragen of opmerkingen, dan kun je contact opnemen met onze PR-afdeling via pers@intratuin.nl of ons PR-bureau Blyde Benelux (020 - 7600122).

Voor journalisten

Journalisten die vragen hebben, kunnen zich richten tot de PR-afdeling van Intratuin Nederland via pers@intratuin.nl of ons PR-bureau Blyde Benelux (020 - 7600122).

Voor stylisten

Voor de uitleen van producties en voor beeldmateriaal van planten en producten kun je contact opnemen met ons PR-bureau Blyde Benelux (020 - 7600122).

Samenwerkingen

Samenwerkingen met Influencers voor o.a. social media kiezen wij graag zelf uit, passend bij onze campagnes en strategie. Dit doen wij direct via de social media kanalen, of via het influencer platform Influentials. Houd daarom Influentials in de gaten voor een leuke samenwerking. Verzoeken via de mail kunnen wij helaas niet beantwoorden, omdat wij wekelijks veel aanvragen krijgen. 

Sponsoring

Intratuin kiest ervoor om goede doelen te steunen die passen bij de strategie en het karakter van haar organisatie. Dat kan bijvoorbeeld door een organisatie aandacht te geven in een van de vestigingen of het verkopen van producten waarvan een deel van de opbrengst ten bate van het goede doel komt. Heb je een sponsorverzoek dat aansluit bij Intratuin*, dan kun je dat indienen via info info@intratuin.nl. Omdat wij wekelijks héél veel verzoeken krijgen, kunnen wij niet iedereen beantwoorden. Wanneer we een verzoek hebben beoordeeld en er is mogelijkheid tot sponsoring, dan nemen we contact met je op.


*Intratuin Nederland gaat niet in op verzoeken van particuliere of lokale initiatieven. Hiervoor kun je je richten tot het Intratuin vestiging in je nabije omgeving. Ook verzoeken voor donaties in de vorm van geld of goederen worden niet beantwoord.

Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top