Laden..

Gardena besproeiingscomputer Water Control Bluetooth

Waardering:
0% of 100
0
Merk: Gardena
74.99
Niet op voorraad
SKU
18387041

Alles over de Gardena besproeiingscomputer Water Control Bluetooth

Met de watercomputer Bluetooth® van GARDENA kunt u het automatische bewateringssysteem van uw tuin eenvoudig configureren op uw smartphone of tablet. Het weerbestendige apparaat met een elegant, eenvoudig ontwerp wordt direct op de buitenkraan aangesloten. Dankzij Bluetooth® kan de watercomputer worden ingesteld binnen een straal van maximaal 10 meter, bijvoorbeeld vanuit het comfort van uw tuinstoel.

Een smartphone of tablet met iOS of Android fungeert als een handige afstandsbediening. Na de installatie begeleidt de GARDENA Bluetooth App® u stap voor stap om uw smartphone te verbinden met de Water Control. Vervolgens kunt u de planningsassistent de ideale bewateringscycli voor uw planten laten voorstellen of maximaal drie afzonderlijke schema's naar wens instellen. Elk schema bestaat uit verschillende begintijden en duren en kan op verschillende dagen van de week worden herhaald.

Een sproeipauze kan zo nodig worden ingesteld om ervoor te zorgen dat uw tuin niet onnodig wordt bewaterd tijdens een regenachtige week. Dit is goed voor de planten en bespaart u water. U kunt de bodemvochtigheidssensor van GARDENA aansluiten, die afzonderlijk verkrijgbaar is. Deze zorgt er automatisch voor dat bewateren wordt uitgevoerd wanneer dat nodig is en bespaart water doordat er geen getimede bewateren wordt uitgevoerd wanneer de grond al vochtig is. Drie statusleds op het bedieningspaneel geven de huidige status van de Bluetooth®-verbinding, van bewatering en van de gebruikte 9 V alkalinebatterij weer.

De accu gaat een heel jaar mee. Als u uw planten buiten de bewateringscyclus wilt bewateren, kunt u de bewateren op elk gewenst moment handmatig starten en stoppen met één druk op de knop op het apparaat. Dankzij de GARDENA ‘veilig stoppen’-functie hebt u de automatische bewateren altijd onder controle. Als de accu bijna leeg is, wordt het begin van de volgende bewateringscyclus automatisch voorkomen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw tuin te allen tijde is beschermd tegen overmatige bewatering.

Specificaties

Specificaties
Merk Gardena
Afmetingen (cm) 16 x 15,5 x 14,5
Kleur Oranje, Turquoise, Zwart
Materiaal Kunststof
Lengte (cm) 16
Breedte (cm) 15,5
Hoogte (cm) 14,5
Gewicht (kg) 0,49
Garantie (jaren) 5
Geschikt voor Buiten
Energiebron Accu
Type batterij 9V
Aantal batterijen 1
Batterijen Exclusief batterijen
Afstandsbediening Zonder afstandsbediening
App gestuurd Wel appgestuurd
Bluethooth Met bluetooth
EAN 4078500052863
Type besproeiingscomputer

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overGardena besproeiingscomputer Water Control Bluetooth

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top