Laden..

Boles d'olor geurolie Pet Remedies Oxygen 50 ml

Waardering:
0% of 100
0
14.99
Niet op voorraad
SKU
10345901

Omschrijving

Heb je last van onaangename geurtjes in huis? Voeg een aantal druppels toe gaan het water in een aroma diffuser of brander en binnen een mum van tijd zullen deze onaangename geuren veranderen in een heerlijke geur. Aan de Pet Remedies serie is een molecuul toegevoegd die ervoor zorgt dat de moleculen die wij als vies ervaren worden ingekapseld en worden omgezet in geneutraliseerde moleculen die wij niet meer ruiken. Denk hierbij aan huisdieren, kookgeuren, sigarettenrook, etc.

Deze lijn werkt volgens twee fundamentele principes:

  1. Deze geuren hebben eenzelfde samenstelling als de moleculen die in onaangename geuren voorkomen. Het resultaat is dat de geneutraliseerde geur de plek van de vieze geur inneemt.
  2. Het gepatenteerde ingrediënt Fixodor heeft het vermogen de moleculen met nare geuren op te vangen en ze te isoleren en neutraliseren.

Gebruiksaanwijzing
Voeg ongeveer 1 á 2 ml (20 - 40 druppels) van de Pet Remedies geurolie toe aan het water in de aroma diffuser en binnen een mum van tijd zullen de onaangename huisdiergeuren veranderen in een heerlijke aangename geur. Met de roomspray maskeer je met een paar keer sprayen al de nare geurtjes. 

Het product mag nooit rechtstreeks op de dieren zelf gebruikt worden.

Specificaties

Specificaties
Merk Boles d'olor
Serie Pet Remedies
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Afmetingen (cm) 3,5 x 3,5 x 10
Hoogte (cm) 10
Diameter (cm) 3,5
Gewicht (kg) 0,23
Geurvulling Met geurvulling
Geurbeschrijving Fris
Navulbaar Niet navulbaar
Extra informatie Buiten bereik van kinderen houden. Lees voor het gebruik de waarschuwing op de verpakking.
EAN 8432097154236
Type geurolie

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overBoles d'olor geurolie Pet Remedies Oxygen 50 ml

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deze vind jij vast ook interessant!

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top