Laden..

Royal Canin Kitten Instinct 12 x 85 gram

13.99
Op voorraad
SKU
396965

Bekijk de voorraad in alle winkels
Alles over de Royal Canin Kitten Instinct 12 x 85 gram

De beste start in het leven krijgt je kitten met de juiste voeding. Essentiële voedingsstoffen ondersteunen de ontwikkeling en groei van je kitten tijdens deze belangrijke fase en lang daarna. Kittens afwennen van de moedermelk is niet makkelijk, vooral als de aangeboden voeding niet is aangepast aan de voedingsbehoeften en smaak van je kitten. Daarom bevat Royal Canin Kitten Instinctive in saus ingrediënten in een verhouding waar kittens van 4 tot 12 maanden instinctief de voorkeur aangeven.

Voeding en afweer
Een goede smaak, reuk en structuur van een voeding vergroten de kans op acceptatie van de voeding, nu en in de toekomst. In de tweede groeifase (4-12 maanden) van je kitten zullen haar botten steeds sterker worden. De energiebehoefte van je kitten in deze fase blijft groot, hoewel iets minder groot dan in de eerste groeifase.

Royal Canin Kitten Instinctive in saus bevat alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om te voorzien in de energiebehoefte van je kitten en ter ondersteuning van de groei en haar natuurlijke afweer. Tijdens de tweede groeifase (4-12 maanden leeftijd) is het immuunsysteem van jouw kitten nog volop in ontwikkeling. Dit kittenvoer ondersteunt de natuurlijke weerstand van het kitten dankzij een complex of antioxidanten zoals vitamine E, vitamine C, taurine en luteïne.

Royal Canin Kitten Instinctive in saus is makkelijk te kauwen en ook geschikt voor moederpoezen. Deze kattenvoeding is ook beschikbaar als natvoeding in een sappige gelei.

Royal Canin
Bij Royal Canin zijn ze toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al hun producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als jouw kitten Royal Canin Kitten in saus eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

Specificaties
Specificaties
MerkRoyal Canin
Levensfasekitten
Breedte (cm)10
EAN9003579308745
Hoogte (cm)20
Afmetingen (cm)15 x 10 x 20
Lengte (cm)15
Diersoortkat
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overRoyal Canin Kitten Instinct 12 x 85 gram
Waardering

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top