Laden..
9.79
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
474996
Op voorraad
Alles over de Kong Extreme M
De KONG Extreme is de meest duurzame versie van de klassieke Wobblers. De ultra sterke en duurzame zwarte rubber wordt aanbevolden voor de meest krachtige kauwers. Verkrijgbaar in verschillende maten en opvulbaar met snacks of beloningspasta.

Gebruiksaanwijzing: Er zijn drie basissoorten kauwgedrag te onderscheiden als het om honden en hun speeltjes gaat.1) Lichte kauwers: Deze honden gaan voorzichtig met hun speeltjes om en geven de voorkeur aan pluche of stoffen speeltjes. Ze likken en zuigen aan het speeltje maar maken het zelden kapot.2) Gemiddelde kauwers: Deze honden vinden het leuk om met verschillende speeltjes te spelen en nemen vaak een speeltje met zich mee. Ze kunnen pluche en stoffen speeltjes kapot maken maar maken zelden rubberen speeltjes kapot.3) Krachtkauwers: Deze honden zijn meestal sterke, vastberaden kauwers waarvoor speeltjes zorgvuldig moeten worden uitgekozen. Kies duurzame, interactieve speeltjes en harde rubberen speeltjes. Een maatje groter is ook handig als u een speeltje voor krachtkauwers uitkiest. Voor alle honden geldt (ongeacht het kauwgedrag) dat je het spel in de gaten moet houden totdat je zeker bent dat de hond het speeltje niet zal vernielen. Zorg ervoor dat je een speeltje vervangt als het barsten of scheuren vertoont.
Specificaties
Specificaties
MerkKong
Maatm
Diergroottemiddel
Levensfasesenior
Kleurzwart
Materiaalrubber
Breedte (cm)17
EAN0035585111148
Kleur volgens leverancierZwart
Hoogte (cm)7
Afmetingen (cm)28 x 17 x 7
Lengte (cm)28
Materiaal volgens leverancierRubber
Diersoorthond
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overKong Extreme M
Waardering

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top