Laden..

Intratuin spade 250x165mmx85cm

9.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
154083

Bekijk de voorraad in alle winkels
Alles over de Intratuin spade 250x165mmx85cm
Intratuin spade, Perfect voor lichte verplantwerkzaamheden in zand en aarde. De Intratuin spade is voorzien van een essenhouten steel van 85cm met een kruk (T-greep). De afmeting van het blad is 250x165mm.
Tip: Het blad van de spade dient recht of bijna recht tot de rand in de grond te worden gestoken. Dan trek je de greep bij de schacht naar achteren om de grond los te werken. Als je de juiste lengte van de steel hebt uitgezocht sta je hierbij recht op. Buig dan je knieën en til nu de schuin staande spade met grond op door je knieën weer te strekken. Het buigen van de knieën is belangrijk voor het sparen van je rug. Intratuin spade, Perfect voor lichte verplantwerkzaamheden in zand en aarde. De Intratuin spade is voorzien van een essenhouten steel van 85cm met een kruk (T-greep). De afmeting van het blad is 250x165mm.
Tip: Het blad van de spade dient recht of bijna recht tot de rand in de grond te worden gestoken. Dan trek je de greep bij de schacht naar achteren om de grond los te werken. Als je de juiste lengte van de steel hebt uitgezocht sta je hierbij recht op. Buig dan je knieën en til nu de schuin staande spade met grond op door je knieën weer te strekken. Het buigen van de knieën is belangrijk voor het sparen van je rug.
Specificaties
Specificaties
MerkIntratuin
Steellengte (cm)85 cm
Werkbreedte (cm)250 x 165 mm
Kleurgrijs, naturel
Garantie (jaren)2
Materiaalhout, staal
EAN8712448291002
Kleur volgens leverancierNaturel / Antraciet
Afmetingen (cm)113 x 16,5 cm
Lengte (cm)113
Materiaal volgens leverancierGewaxt essenhout / Staal
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overIntratuin spade 250x165mmx85cm
Waardering

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top