Laden..
 • Hoe vind ik de dichtstbijzijnde Intratuin winkel?

  In onze winkelzoeker kun je zoeken op postcode, stad of adres en wij tonen jou onze winkels op volgorde van afstand. Je kunt hier tevens vinden welke winkels open zijn na 18:00, welke nu geopend zijn en welke op zondag zijn geopend. Bekijk het adres van de winkel of ga naar de winkelpagina van de vestiging voor alle (contact)gegevens en openingstijden.

 • Wat zijn de openingstijden van mijn Intratuin?

  Zoek jouw Intratuin in onze winkelzoeker op postcode, stad of adres en ga naar de winkelpagina van de vestiging voor alle (contact)gegevens en openingstijden. Je kunt hier tevens vinden welke winkels open zijn na 18:00, welke nu geopend zijn en welke op zondag zijn geopend.

 • Kan ik betalen met mijn creditcard?

  In de Intratuin winkels is betalen met creditcard is niet altijd mogelijk, dus neem voor de zekerheid contact op met de betreffende winkel indien je met een creditcard wil betalen.

 • Heeft elke Intratuin winkel horeca?

  In elke Intratuin winkel kun je genieten van een kopje koffie, een broodje en nog veel meer. We zijn druk bezig om onze horeca te vernieuwen in alle winkels, met een kaart die de seizoenswisselingen volgt. Er wordt gewerkt met verse en verantwoorde producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. Wij noemen dit “Eten in de Proeftuin”. Bekijk hier welke vestigingen deze nieuwe menukaart van Eten in de Proeftuin al volgen.

  Let op: Intratuin Amsterdam heeft wel een horecagelegenheid, maar doet niet mee met horeca-aanbiedingen uit onze folders.

 • Is Intratuin toegankelijk voor minder valide personen?

  Alle Intratuin vestigingen zijn (grotendeels) toegankelijk voor minder valide personen. Informeer naar de faciliteiten en beschikbaarheid van rolstoelen bij de betreffende Intratuin vestiging.

 • Mag ik mijn hond meenemen naar Intratuin?

  In veel van onze vestigingen is jouw hond ook welkom, maar dit kan per Intratuin vestiging verschillen. Neem contact op met jouw Intratuin vestiging om te informeren naar de mogelijkheden.

 • Kan ik bij Intratuin terecht voor sponsoring van mijn project of evenement?

  Intratuin kiest ervoor om goede doelen te steunen die passen bij de strategie en het karakter van haar organisatie. Dat kan bijvoorbeeld door een organisatie aandacht te geven in een van de vestigingen of het verkopen van producten waarvan een deel van de opbrengst ten bate van het goede doel komt. Lees hier meer over sponsoring door Intratuin.

 • Kan ik een product (na)bestellen in de winkel?

  Elke Intratuin winkel kan, zolang de voorraad strekt, een product nabestellen. Neem hiervoor contact op met jouw Intratuin.

 • Kan ik in de winkel gekochte artikelen ook laten thuisbezorgen?

  Het is vaak wel mogelijk om in de winkel gekochte artikelen thuis te laten bezorgen. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden bij een medewerker of bij de servicebalie in de vestiging.

Bel: 0348 439110

Neem gerust contact met ons op

Back to top