(0)

Klantenservice

Vragen over Intratuin?

Heb je vragen over Intratuin? Dan helpen wij je graag verder. Je kunt onder andere terecht bij de servicebalies in onze vestigingen. Met behulp van het contactformulier op de pagina Contact kun je ook contact opnemen met onze klantenservice. Wellicht staat het antwoord op je vraag ook op de pagina Veel gestelde vragen.

Welke vestigingen van Intratuin hebben een horecagelegenheid?

Na stevig winkelen bij Intratuin is het fijn om even te ontspannen met een kopje koffie, iets fris en een appelpunt of een lekkere snack. Dat kan bij vrijwel elke vestiging van Intratuin. Er zijn echter een paar vestigingen die geen horecagelegenheid hebben: Bredevoort, Deventer, Emmeloord, Maldegem en Zwolle. Bekijk hier de actuele aanbiedingen in ons Tuincafé.

Heeft elke vestiging een dierenafdeling?

Intratuin Zwolle heeft geen dierenafdeling. Intratuin Dier Rosmalen is gevestigd op een andere locatie: Torenstraat 2a, Rosmalen.

Welke vestiging doet niet mee met...

Niet iedere Intratuin kan meedoen met iedere actie. Wil je weten of jouw Intratuin toevallig niet meedoet met een bepaalde actie? Kijk dan bij de uitzonderingen en bijzonderheden bij onze acties.