Laden..
De kracht van gazonverzorging

De kracht van gazonverzorging

Ga voor een gezond gazon met natuurlijke producten aan de slag! Het assortiment van ECOstyle omvat organische meststoffen die je gazon voeden en versterken. Zo kun je de gazonherstelproducten gebruiken om kale plekken te herstellen. Graszaden voor het aanleggen en bijzaaien van een gazon, en organische meststoffen verrijkt met kalk gebruiken voor een optimale pH-balans voor je gazon. Met goede producten geef je jouw gazon niet alleen de verzorging die het verdient, maar draag je ook bij aan een groenere en duurzamere wereld.

  • Delen: Deel dit artikel:
5 minuten leestijd

Gazon onderhoud

Een prachtig groen gazon het hele jaar door? Dan is goed gazononderhoud essentieel! Door regelmatig te bemesten voorzie je het gras van de nodige voedingsstoffen en verhoog je de weerstand tegen plagen en problemen. Merk je kale plekken op? Voor het herstel van het gazon kun je gebruik maken van hoogwaardig graszaad en om mos te bestrijden adviseren we het strooien van tuinkalk. Zo geniet je snel weer van een weelderig groen gazon!

Graszaad 

Of je nu een nieuw gazon wilt aanleggen of kale plekken in je gras wilt opvullen, ECOstyle graszaad biedt de perfecte oplossing. Inzaaien met graszaad is een effectieve en kostenefficiënte alternatief voor het leggen van graszoden. Met Graszaad-Herstel herstel je moeiteloos kale plekken in je gazon, terwijl Graszaad-Inzaai je in staat stelt snel een nieuw gazon aan te leggen. De zaden ontkiemen vlot dankzij de aanwezigheid van micro-organismen die de wortelvorming stimuleren. Voor nog meer gebruiksgemak kun je kiezen voor graszaden op rol of vel. Met ECOstyle graszaad geniet je binnen de kortste keren weer van een weelderig groen gazon!

Tuinkalk 

Heeft je bodem een te zure pH-waarde? Breng balans met gazonkalk. Een zuur bodemmilieu kan de opname van voedingsstoffen door planten belemmeren, wat de groei van mos in je gras kan bevorderen. Door AZ-Kalk toe te passen, verbeter je de pH-waarde van de bodem en versterk je tegelijkertijd je gazon. ECOstyle's Tuinkalk is geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar en spoelt niet weg bij regen, waardoor het extra lang effectief blijft. Controleer de zuurtegraad van je bodem met de pH-Bodemtest voor optimale resultaten.

Ontdek de kracht van gazonmest 

Gazonmest voorziet jouw gras van de essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft om gedurende het hele seizoen krachtig en weelderig te blijven. Door regelmatig te bemesten stimuleer je een gezonde wortelgroei, wat resulteert in een dichte grasmat vrij van mos en andere ongewenste problemen. Een goed onderhouden gazon vertoont een verhoogde weerstand tegen plagen en ziektes, wat bijdraagt aan zijn algehele vitaliteit. Voor de beste resultaten in gazonverzorging kies je voor de meststoffen van ECOstyle. Verrijkt met bacteriën en schimmels die de grasmat verbeteren, is Gazon-AZ+ altijd een uitstekende keuze om jouw gazon te laten floreren.

Vaste planten borderVaste planten border

Een gezond gazon

Voor een robuust, groen gazon vertrouw je op de natuurlijke producten van ECOstyle. Het bemesten van je gazon is essentieel om een sterk grasveld te behouden. Als je de bodemkwaliteit van je tuin wilt verbeteren, bieden de Wormenmix Bodemverbetering en Compostering een natuurlijke oplossing voor een optimale structuur en voldoende voeding in de grond, zonder dat daar kunstmest voor nodig is.

Bekijk de ECOstyle gazonproducten 

Reacties (0)
GEEF EEN REACTIE

Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top