Laden..

Barstoelen

Met barkrukken of barstoelen bij een hoge tafel begint de borrel spontaan, ook buiten in de tuin of op het balkon! Hoge krukken geven het gevoel van de kroeg bij je eigen huis en deze beleving buiten is heerlijk tijdens lange zomeravonden. Combineer barkrukken of barstoelen buiten met een bartafel, of hang een opklapbaar (wand)plankje aan je schutting, muur of balkonhek als je minder ruimte hebt.

3Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Intratuin barstoel Suze antraciet
  ACTIE
  ACTIE
  Intratuin barstoel Suze antraciet
  Waardering:
  0%
  Normale prijs 199.- Speciale prijs 129.-
 2. Tierra Outdoor barstoel Ada textileen antraciet
  Tierra Outdoor barstoel Ada textileen antraciet
  Waardering:
  100%
  199.-
 3. Intratuin barstoel Alto antraciet
  Intratuin barstoel Alto antraciet
  Waardering:
  100%
  79.99

3Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Overweeg jij barkrukken of barstoelen in de tuin? Wij helpen je graag bij het maken van deze keus.

Wanneer kies je een barkruk?

Barkrukken buiten zijn helemaal zo gek nog niet, vooral als je houdt van borrelen. Barkrukken zijn ideaal bij een tuinfeestje: je kunt er van alle kanten op gaan zitten en alle kanten op draaien. De hoge kruk biedt daarnaast een goed uitzicht, want je kunt net even wat verder kijken! Daarnaast zijn barsets relatief compact: de barkrukken kun je meestal geheel onder de tafel schuiven en ook barstoelen zijn ver aan te schuiven. Daarbij zijn bartafels ook vaak net wat kleiner dan ander soort tuintafels, omdat ze vooral ruimte moeten bieden aan een drankje. Heb je dus niet zoveel plek, bijvoorbeeld op een balkon of dakterras, dan zijn barkrukken met tafel een goede keus.

Welke barkruk of barstoel kies je?

Een barkruk of barstoel zit het lekkerst als hij de juiste afmetingen heeft. Bij dit type tuinstoelen hebben we het dan vooral over de hoogte. Heeft de barkruk of barstoel een voetensteun op de juiste hoogte, dan zit deze het lekkerst. Op een kruk moet je zelf actief recht blijven zitten, anders krijg je last van je rug. Zie jij dit niet zitten, kies dan voor een buiten barstoel. Een barstoel heeft een (kleine) rugleuning, en soms ook armleuningen, welke wat meer steun geven. Kies voor uitgebreide diners liever een dining tuinstoel en als je graag onderuit zakt dan past een loungestoel beter bij jou.

Welk materiaal barkruk of barstoel kies je?

Barkrukken zijn meestal gemaakt van hout of metaal of een combinatie ervan. Deze materialen zijn sterk en daardoor geschikt voor de compacte hoge kruk of stoel. Een metalen barkruk is eenvoudig schoon te houden, een houten barkruk heeft wat meer onderhoud nodig als je de natuurlijke verwering wil vertragen. De keus is aan jou: welke barkruk of barstoel past bij jou stijl!

Waarmee combineer je een barkruk of barstoel?

Een hoge kruk heeft ook een hoge tafel nodig, daarvoor vind je bij Intratuin ook bartafels. Barkrukken combineren ook perfect met (opklapbare) wandplanken aan een muur of schutting of zelfs aan, of bovenop, een balkonrailing.
Back to top