Laden..

Nothin’ to Hide hondensnack roll small kip 90 gram 2 stuks

Waardering:
0% of 100
0
4.99
Niet op voorraad
SKU
18709280

Omschrijving

Nothin’ to Hide is een innovatief alternatief voor snacks van gedroogde huid (rawhide), op basis van rundercollageen en met een zeer hoge verteerbaarheid.

- Premium kwaliteit kauwsnacks op basis van rundercollageen
- Zéér hoge verteerbaarheid van 96,7% (vs. 40-50% voor traditionele snacks van gedroogde huid)
- Ondersteunt de mondgezondheid
- Goed voor vacht en huid
- 100% natuurlijk
- Geproduceerd in Brazilië
- Verkrijgbaar in diverse varianten, in de smaken Kip en Rund

Zorgen over rawhide
Kluiven en kauwbotten van gedroogde dierenhuid (rawhide) zijn wereldwijd een populaire hondensnack. Toch zijn er steeds meer baasjes die hier bewust niet meer voor kiezen, vanwege zorgen over (chemische) bewerking in het productieproces, lage verteerbaarheid en daaruit voortkomende risico's op verstikking en verstopping. In de Verenigde Staten heeft Petco, één van de grootste dierenwinkelketens (1500 winkels) van het land, begin 2021 zelfs besloten te stoppen met de verkoop van rawhide.

Alternatief voor snacks van gedroogde huid (rawhide)
Nothin' to Hide is hét alternatief voor hondensnacks van gedroogde huid. In tegenstelling tot rawhide heeft het een zeer hoge verteerbaarheid. Daarnaast is het 100% natuurlijk. De premium kauwsnacks zijn gemaakt van rundercollageen, een ingrediënt dat diverse gezondheidsvoordelen kent.

Bereiding
De kauwsnacks van Nothin’ to Hide zijn op basis van collageen. Dit wordt verkregen uit het bindweefsel van runderen en verwerkt tot een fijn poeder. Voor de snacks van Nothin' to Hide wordt dit poeder gehydrateerd en gevormd, waarna de snacks in de oven worden gebakken. Daarna worden de snacks gecoat in een laagje kip of rund voor een overheerlijke smaak, wat resulteert in een zeer hoge acceptatie.

Collageen
In het gepatenteerde productieproces wordt pure collageen gebruikt, van een kwaliteit geschikt is voor menselijke consumptie. Collageen heeft vele gezondheidsvoordelen en is momenteel ook populair als voedingssupplement voor mensen in de cosmetische industrie (gezonde huid, haar en nagels) en sportindustrie (spieropbouw- en herstel). Bewezen voordelen van collageen voor dieren zijn: vermindering van gewrichtspijn, verbeterde spijsvertering, verbeterde conditie van huid en vacht. Daarnaast stimuleert het de spieropbouw.

Etikettering

Ondanks dat de kauwsnacks van Nothin' to Hide zijn gemaakt van collageen, vind je dit niet terug in de ingrediëntenlijst. Dat komt omdat het om een nieuw ingrediënt is, dat nog niet officieel geclassificeerd is door de Amerikaanse AFFCO - waar NTH is ontwikkeld. Tot dat gebeurt is, wordt het ingrediënt als rundergelatine in de ingrediëntenlijst vermeld.

Collageen en gelatine worden echter op twee hele verschillende manieren bereid en gebruikt om kauwsnacks van te maken, resulterend in hele verschillende eigenschappen. Gelatine ontstaat namelijk als collageen verhit of gekookt wordt, waardoor de consistentie en moleculaire structuur compleet verandert. Zodra AFFCO collageen heeft geclassificeerd als ingrediënt, zal dit worden aangepast in de ingrediëntenlijst.

Verpakking in 7 talen
De verpakking van Nothin' To Hide is in de talen Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees.

Specificaties

Specificaties
Merk Nothin’ to Hide
Materiaal volgens leverancier collageen
Afmetingen (cm) 26 x 18 x 31
Lengte (cm) 26
Breedte (cm) 18
Hoogte (cm) 31
Verpakkingsinhoud (stuks) 2
Gewicht (kg) 0,09
Smaak Kip
Ingrediënten rundergelatine, kip, tapioca, groente, glycerine, sorbic (conservatie)
Extra informatie dit product is alleen bedoeld voor intermitterende of aanvullende voeding
EAN 0810002631436
Type hondensnack

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overNothin’ to Hide hondensnack roll small kip 90 gram 2 stuks

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top