Laden..

Gardena besproeiingspomp 3000/4

Waardering:
0% of 100
0
Merk: Gardena
109.-
Niet op voorraad
SKU
407500

Alles over de Gardena besproeiingspomp 3000/4

De compacte Gardena Besproeiingspomp 3000/4 is het optimale instapmodel en kan worden gebruikt voor uiteenlopende doeleinden. Door het grote zuigvermogen en de hoge druk is deze pomp ideaal voor besproeiing, drukverhoging of het over- of verpompen van kraan-, regen- of chloorwater voor zwembaden. De pomp is licht en robuust, en eenvoudig in gebruik. Een grote vulopening maakt het vullen van de pomp voor het eerste gebruik eenvoudig en dankzij een ergonomische handgreep is de pomp eenvoudig te verplaatsen. De rubberen voetjes zorgen dat de pomp stabiel staat en met een laag geluids- en trillingsniveau werkt. Ter bescherming van de pomp tegen vorst en dus schade is de pomp voorzien van een aftapschroef voor het aftappen van het achtergebleven water in de pomp. Voor een lange levensduur vertrouwt Gardena op hoogwaardige materialen. De keramische bescherming en een dubbele afdichting tussen de motor en het loopwerk van de pomp zorgen voor een veilige werking en voorkomen schade aan de pomp. Een thermische beveiligingsschakelaar beschermt de motor tegen overbelasting. Let op: pompen van Gardena zijn niet geschikt voor het verpompen van zout water, agressieve of licht ontvlambare middelen of voedingsmiddelen.

Specificaties

Specificaties
Merk Gardena
Typenummer 01707-20.000.00
Garantie (jaren) 5
Kleur Turquoise, Zwart
Materiaal Kunststof
Afmetingen (cm) 38,5 x 23 x 29,5
Lengte (cm) 38,5
Breedte (cm) 23
Hoogte (cm) 29,5
Gewicht (kg) 6,20
Maximale druk (bar) 3,6
EAN 4078500170703
Type pomp

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overGardena besproeiingspomp 3000/4

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top