Laden..

Intratuin Rhoon

Intratuin Rhoon

Reguliere openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30
Zondag: 10:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Hemelvaartsdag
09-05-2024 09:30 - 17:00
1e Pinksterdag
19-05-2024 10:00 - 17:00
2e Pinksterdag
20-05-2024 09:30 - 17:00

Extra informatie

Ons PostNL punt is geopend overeenkomstig de openingstijden van de winkel. Je kunt terecht bij de servicebalie (entree Intratuin).

Kom werken bij het leukste tuincentrum! Klik hier voor de actuele vacatures.

 

 

Intratuin Rhoon

Stationsstraat 5
3161 GH Rhoon
Zuid-Holland
Nederland

010-5017755

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaats
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische auto
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Met OV bereikbaar
Met OV bereikbaar
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop high tea cadeaukaart
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Servicepoint PostNL
Servicepoint PostNL
Wecycle bak
Wecycle bak
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
AED beschikbaar
AED beschikbaar
Store
Store
Wouter Kieskamp
Bedrijfsleider Intratuin Rhoon

Intratuin Rhoon is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tip en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. 

Neem tijdens het winkelen even een pauze in ons gezellige restaurant de Proeftuin. Hier serveren wij een breed aanbod met o.a. broodjes, gebak en koffiespecialiteiten. Elke dag ter plekke vers voor jou bereidt! Heb jij allergieën, geef het door aan onze medewerkers in de Proeftuin, er zijn genoeg alternatieven welke wij kunnen bieden. 
 

Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Rhoon! 

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

Kids: Bloemen vlaggetjes

Kidsworkshop

Kids: Bloemen vlaggetjes

Kom gezellig knutselen op 7 mei.

Reserveren
Kids: Waxinelicht houder

Kidsworkshop

Kids: Waxinelicht houder

Kom gezellig knutselen op 15 mei.

Reserveren

Recent nieuws

HONDENTRAINING BIJ INTRATUIN RHOON

HONDENTRAINING BIJ INTRATUIN RHOON

Door middel van positieve training werkt u samen met uw hond aan een nog betere verstandhouding. Bij de welpen- puppy- en basiscursus wordt er meer verteld over de lichaamstaal van uw hond. Wat probeert hij u duidelijk te maken met zijn houding en gedrag? Een heel belangrijk (vaak onderschat) onderdeel om goed te kunnen samenwerken met uw hond. In de praktijklessen die daarop volgen wordt er beloningsgericht getraind. Naast de trainingen kunt u ook "gewoon" samen leuke dingen doen tijdens de Fun-lessen. U kunt zich inschrijven voor een cursus of meer informatie aanvragen via de website van Oro’s hondenwereld  www.oros-hondenwereld.nl

BEZORGSERVICE

BEZORGSERVICE

Als u bij ons tuintegels, tuinhout, tuinaarde of grote tuinplanten aanschaft, kunt u gratis een aanhangwagen lenen om de artikelen thuis te brengen. Het enige wat we hier voor nodig hebben is uw volledige adres en het inzien van een rijbewijs of paspoort. De aanhangwagen moet voor sluitingstijd weer terug zijn.

Als het met een aanhangwagen niet lukt, of als u geen trekhaak heeft, dan is er de mogelijkheid om de artikelen tegen betaling thuis te laten bezorgen.

 

Pinnen
Wij stellen het zeer op prijs als u met uw pinpas betaalt. Onze medewerkers van de bezorgservice zijn dan ook uitgerust met een mobiel pinapparaat. Hierbij is het wel noodzakelijk dat er voldoende saldo op uw rekening staat.

Tevens adviseren wij u contact op te nemen met uw bank over het maximale bedrag dat via pin betaald kan worden. Bij de meeste banken kunt u deze limiet indien nodig tijdelijk laten verhogen.

 

Bezorgvoorwaarde Intratuin Rhoon

 

  1. Bezorgafspraken worden per dagdeel afgesproken wij kunnen helaas geen tijd afspreken.
  2. De klant is ervoor verantwoordelijk dat er op de afgesproken bezorgdatum iemand aanwezig is. Indien de chauffeur niemand thuis treft, zijn we genoodzaakt de kosten van een tweede levering in rekening te brengen.
  3. De klant dient er zorg voor te dragen dat alle obstakels die het naar binnen brengen van artikelen bemoeilijken zijn verwijdert.
  4. Bezorgingen is zover als de auto kan komen over de normale verharde weg niet over fietspaden of voetpaden, daarbij dient u er rekening mee te houden met voldoende breedte en doorrijhoogte. (Zware materialen zoals bestrating enz. 400H X 260B cm klein materiaal tuinmeubelen en planten enz. 320H X 225 cm)
  5. Bij bezorging door een vrachtwagen worden de spullen door een kraan direct naast de auto geplaatst zo ver als de kraan kan rijken.
  6. Bij bezorgen met een bestelauto wordt er tot achter de eerste deur bezorgd (woning), bij flats betekend dit op de begane grond. Bij aanwezigheid van een lift achter de eerste deur op de woonetage.
  7. Voor het retour halen van goederen worden extra kosten in rekening gebracht.
  8. U dient uw bestelling op juistheid, volledigheid en schade te controleren.
  9. De te bezorgen goederen dienen voor of bij aflevering betaald te worden. Dit kan vooraf in de winkel, of bij aflevering contant of per pin aan de chauffeur. De klant dient, naast voldoende saldo, rekening te houden met de dag limiet voor zijn pinpas. Deze verschilt per bank of rekeninghouder en is eventueel aan te passen via de bank.

 

Pagina

Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top