(0)
         

 

Tuinontwerp tool

Het is niet gemakkelijk om je voor te stellen hoe je tuin er zal uitzien. Is een zespersoons tafel niet te groot? Valt een vijver van 3 bij 3 meter niet te klein uit? Met de tuinontwerp tool van intratuin kan je zelf gemakkelijk online een ontwerp voor je tuin maken.

 

Basis

De tuinontwerp tool is heel gebruiksvriendelijk. De eerste stap is het kiezen van de vorm van je tuin. Hier kan je de maten van je eigen tuin ingeven. De volgende stap is de bodembedekking. Je kan kiezen of je tegels, gras, grind of een combinatie in je tuin plaatst. Vervolgens kan je jou tuin afschermen door middel van een schutting. Zo heb je meteen de basis.

 

Inrichten

Nu kan je jou tuin gaan inrichten. Je kan verschillende productencategoriën aanklikken en er producten uit kiezen. Ook kan je een keuze maken in materialen en kleuren. Zodra je weet welke artikelen je allemaal wil, kan je meteen kijken welke specifieke producten Intratuin in zijn assortiment heeft.

 

Klik hier voor de tuinontwerp tool en ga meteen zelf aan de slag. Is je ontwerp af? Dan mag je dit, of een eigen collage, zeker meebrengen naar je eerste gesprek met Tuinprojecten.