• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van onze winkels
Intratuin Malden

Intratuin Malden

Intratuin Malden is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Malden.Frank de Groot
Frank de Groot Bedrijfsleider Intratuin Malden

Faciliteiten

 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Hovenierservice Hovenierservice
 • Toiletten Toiletten
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Malden
Rijksweg 63
6581 EE Malden
024-3580152

klantenservice@malden.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

ELKE ZONDAG GEOPEND  

Workshops

Beleving, dat is waar we goed in zijn en dit willen we graag met jou delen! Iedere maand bedenken we weer leuke en inspirerende workshops voor jong en oud, passend bij het seizoen. Zo hebben we altijd leuke workshops voor de feestdagen, voor binnen en voor buiten. Zoek jouw favoriete workshop en schrijf je in bij de vestiging bij jou in de buurt. Ga je alleen of gezellig met vriendinnen? Je kunt je direct voor meerdere personen inschrijven. Doe je mee?

Laatste nieuws

12,5 Jaar trouw in dienst!

12,5 Jaar trouw in dienst!

Al 12,5 jaar is deze fijne collega in trouwe dienst! Wij feliciteren Martijn namens collega's en directie. 

lees meer lees minder
Taxus taxi

Taxus taxi

Ook dit jaar doneren wij ons taxus snoeisel weer aan Stichting Taxus Taxi voor de productie van medicatie tegen kanker.


Wil jij ook een steentje bijdragen? Kom dan een Taxus Taxi tas ophalen in onze winkel en verzamel jouw taxus snoeisel. Tips hoe jij de beste Taxus aan kunt leveren? Kijk op taxustaxi.nl/knipvoorwaarden


In de zomermaanden zijn wij actief met de inzameling van het snoeisel van de Taxus Baccata. De naaldjes van deze haag bevatten dé belangrijke basis grondstoffen voor chemotherapieën. Iedereen die deze haag in de tuin heeft staan kan het snoeiafval (minimaal één kruiwagen vol) kosteloos door de Taxus Taxi laten ophalen. Voor het ophalen van taxussnoeisel maakt u nadat u gesnoeid heeft online een afspraak. Het taxussnoeisel wordt dan binnen 72 uur bij u opgehaald, mits anders staat aangegeven op de homepage. De chauffeurs zijn 7 dagen in de week onderweg. U kunt het snoeisel dus ook op zaterdag en op zondag laten ophalen. Houd bij het snoeien altijd rekening met de knipvoorwaarden. Zo weten wij zeker dat het aangeboden snoeisel bruikbaar is voor de inzamelactie.  

lees meer lees minder
BBQ Activiteiten

BBQ Activiteiten

Ook dit jaar zijn er weer diverse BBQ activiteiten voor de liefhebbers! 
Er word een Weber BBQ demo gehouden en daarnaast hebben we ook dit jaar weer een BBQ workshop.
Tijdens deze workshop ga je onder begleiding van een echte BBQ Chef aan de slag met een menu waar je je vingers bij aflikt! 
Bekijk hier ons gehele BBQ assortiment. 


Agenda BBQ Activiteiten 
15 juni Weber BBQ demo 12.00-16.00uur 
6 juli BBQ Workshop 14.00-17.00uur kosten 59,- schrijf je tijdig in er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. --> voor meer info en inschrijven klik hier!

lees meer lees minder
Graszoden

Graszoden

Wanneer kun je het beste graszoden leggen? 
Aan het begin van het groeiseizoen. Bij warm weer kan het al vanaf maart. Het kan ook in de zomer, maar kies dan een bewolkte dag en zorg dat er goed gesproeid wordt na het aanleggen. Bij te 
droge zomers of vorst aan de grond, kun je beter even wachten.


Voor optimale kwaliteit leg je de zoden binnen 18uur na levering. De zoden bestaan uit een sterk mengsel van diverse grassoorten, ideaal voor tuinen waar kinderen spelen, maar ook voor plaatsen waar 
veel over gelopen wordt.


Het gras kan pas als het 7cm hoog is voor de 
eerste keer gemaaid worden. Stel de eerste paar keer de grasmaaier zo hoog mogelijk af. 
STAPPENPLAN
1. Bepaal waar je je gazon wil hebben. Prik langs de lijnen een paar paaltjes in de grond en span er een touwtje tussen.


2. Bereken het aantal graszoden dat je nodig hebt. Meet de oppervlakte (lengte x breedte). Zoden worden op rollen geleverd. Uitgerold zijn ze 2,5 meter lang en 40 cm breed. Één rol is dus 1m .

3. Spit grond 1 spade (10-15cm) diep om en verwijder stenen. Laat de grond een paar weken met rust en schoffel alleen het opkomende onkruid steeds weg.

4. Hark vlak voor het leggen van de zoden de bovenlaag zo’n 1 à 2 cm los. Meng compost en potgrond door de bovenlaag. Maak het egaal door het aan te stampen of gebruik een plank waar je over de bovenlaag heen ‘walst’.

5. Maak de grond voordat je de zoden uitrolt, goed nat. Rol de zoden zo dicht mogelijk tegen elkaar uit. Het resultaat is het mooist als je de zoden in half-steensverband legt.

6. Stamp de zoden goed aan of rol ze met een roller vast, zodat de ondergrond goed contact krijgt met de aarde. Steek de kantjes af met een kantafsteker.

7. De daaropvolgende twee weken dagelijks goed sproeien, zonodig tweemaal per dag. Na die tijd is het gras vastgegroeid en kan het met minder water toe. Bemest het gazon regelmatig, in elk geval binnen 4 weken na het leggen van de zoden. Afhankelijk van het type mest is dat 2 tot 5 keer per seizoen. 

Meer info over hoe je je gazon het best kunt onderhouden? 
Klik dan hier

lees meer lees minder
Speuren

Speuren

Het hele jaar door kunnen kids speuren bij Intratuin. Elke maand is er weer een nieuwe kidsspeurtocht in de winkel uitgezet passend bij het seizoen.
Haal de speurtocht gratis op bij de servicebalie, ga op onderzoek uit in onze winkel en ontdek een heleboel groene geheimen tijdens de speurtocht. De antwoorden lever je weer in bij de servicebalie, je krijgt dan een leuk presentje! 


 

lees meer lees minder
Weber specialist

Weber specialist

Intratuin Malden is een officiële Weber specialist. Ben jij op zoek naar een Weber barbeque of de bijbehorende accessoires? Kom dan een kijkje nemen! 
Doe hier alvast inspiratie op voor lekkere BBQ recepten. 
Houd onze pagina in de gaten voor de Weber Demo's en BBQ workshops. 

lees meer lees minder
Officiële Tierra dealer

Officiële Tierra dealer

Intratuin Malden is een officiële Tierra dealer. 
Tierra Outdoor is het merk dat staat voor innovatie, finesse en betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs. Alle producten worden met veel zorg en kennis ontworpen en vervaardigd. Voor onderhoudsproducten en verder advies ben je van harte welkom bij ons in het tuincentrum!
Bekijk hier de gehele Tierra collectie. 

lees meer lees minder
Vacatures

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures
Waarom jij wil werken bij Intratuin. 
Voeten in de aarde, mouwen opgestroopt en een grote gemeende glimlach. Vol energie en met een frisse blik gaan onze medewerkers de dag tegemoet. Wij zijn creatieve doeners, hechten veel waarde aan vrijheid in onze functie en genieten van groene oplossingen. We gaan tot het uiterste om de verwachtingen van onze klant te overtreffen. Op onze eigen manier. En altijd samen. Ons hart is groen en dat proef je binnen onze organisatie. Wij delen met veel liefde onze kennis met anderen om de wereld stap voor stap een stukje groener te maken. Werk jij mee? werkenbij.intratuin.nl

lees meer lees minder