• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van onze winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van onze winkels
Intratuin Lelystad

Intratuin Lelystad

Intratuin Lelystad is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé op de eerste etage. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Lelystad.Reinout de Vries
Reinout de VriesOndernemer Intratuin Lelystad

Faciliteiten

 • PostNL pakketpunt PostNL pakketpunt
 • Euroflorist Euroflorist
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca

Adres

Routebeschrijving Intratuin Lelystad
Zuiderpoort 20
8239 AD Lelystad
0320-221060

klantenservice@lelystad.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

*In de maanden januari en februari hebben wij geen koopavond.

Laatste nieuws

Kinderspeurtocht

Kinderspeurtocht

Kom gezellig langs in onze winkel en doe de speurtocht! Zo ontdekken kinderen op een leuke manier meer van de natuur! Lever de antwoorden in bij onze servicebali en krijg een leuk cadeautje!

lees meer lees minder
Nationale Tuinvogeltelling 2020

Nationale Tuinvogeltelling 2020

In het weekend van 24 t/m 26 januari vraagt Vogelbescherming Nederland heel Nederland om vogels te tellen in eigen tuin, het park of op het schoolplein.


Wat doet Vogelbescherming Nederland met de gegevens van de Nationale Tuinvogeltelling?


De Tuinvogeltelling levert een momentopname van de aantallen vogels die in Nederlandse tuinen aanwezig zijn: landelijk, per provincie en per gemeente. In combinatie met de resultaten van andere jaren en andere tellingen levert dit een beeld van de ontwikkelingen in tuingebruik door vogels. Met deze gegevens bepaalt Vogelbescherming hoe tuinvogels het beste geholpen kunnen worden.


Het is goed om u te realiseren dat het er niet om gaat dat de Tuinvogeltelling een compleet beeld oplevert. De momentopname wordt ieder jaar op vergelijkbare wijze genomen, waardoor dat op lange termijn een goed beeld oplevert.


Hoe werkt de Nationale Tuinvogeltelling telling?


1. Tel op (vrijdag 24,) zaterdag 24 of zondag 26 januari 2020 een half uur de vogels in uw tuin of op uw balkon (hieronder vindt u meer informatie over een 'balkontelling'). Vliegen de vogels alleen maar over uw tuin? Die tellen niet mee. Scholen, kinderboerderijen en andere groepen kunnen van tevoren tellen op een moment dat hen schikt en al op vrijdag 24 januari hun telling doorgeven.


2. Noteer alle waarnemingen van een soort in uw tuin of op uw balkon. Maar tel deze waarnemingen niet bij elkaar op, want dan loopt u het risico dezelfde vogel dubbel te tellen. Geef alleen het hoogste aantal door van een soort die u tegelijk hebt gezien. Dus: ziet u in uw tel-halfuur 3 koolmezen tegelijk en even later 5 koolmezen? Dan geeft u door: 5 koolmezen.*


3. Uw telling geeft u op vrijdag 24, zaterdag 25 of zondag 26 januari 2020 gemakkelijk door via de app Tuinvogels of via de website van de Nationale Vogeltelling. Op dat moment staat het telformulier voor u klaar. Het wijst zich vanzelf!


lees meer lees minder
TULPENFEEST 2020

TULPENFEEST 2020

Op zaterdag 18 januari is het weer tulpenfeest! Tijdens het tulpenfeest kunnen er weer tulpen met bol geplukt worden in onze winkel 10 voor slechts € 2,99 (max. 20 per klant). Verder organiseren we een volwassen- en kids workshop. Let op schrijf u wel in voor deze workshops via onze site!


Zien we u ook op ons tulpenfeest?!

lees meer lees minder
High-Tea

High-Tea

Even lekker met familie of vriendinnen genieten van een etagère vol met Engelse specialiteiten.


Onze horeca biedt High-Tea aan zoals het hoort; met diverse thee soorten.


Heerlijke mini-sandwiches, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de lunch compleet. Lunch….. maar dan net even anders.


Kosten voor High-Tea €15,95 p.p. 


Vooraf reserveren.

lees meer lees minder
Benegas Light gasflessen

Benegas Light gasflessen

Wij verkopen de gasflessen in 3 maten:


5 kg, 7,5 kg en 10 kg


Voor de gasfles betaal je eenmalig € 55,- statiegeld, ongeacht welke maat fles je hebt gekozen. Bij inlevering van de gasfles ontvang je het statiegeld terug via de leverancier.


Lichtgewicht, tot 50% minder gewicht, dubbel plezier. Ten opzichte van een stalen gasfles met vergelijkbare inhoudsmaat leveren de 5, 7,5 en 10 kg BeneGas Light een gewichtsbesparing op variërend van 2,5 tot 10,5 kg. 


Het gas in de Benegas Light gasfles is CO2-gecompenseerd, waardoor het gas volledig CO2-neutraal is. Naast dat het gas CO2-neutraal is, wordt de gasfles hergebruikt. Zo werken we samen aan een circulaire economie.


Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij ons in de winkel.

lees meer lees minder