• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van onze winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van onze winkels
Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein is de leukste en vooral gezelligste Intratuin van Nederland. Wij hebben de mooiste planten, een prachtige sfeerafdeling vol inspiratie, lekker eten in onze Brasserie en ook nog de leukste collega’s.


Je vindt bij ons altijd de nieuwste ideeën, tips en trends voor je huis, je tuin, terras en dier. Ieder seizoen weer. Zo blijven wij  voortdurend in beweging om u de beste winkelervaring mee te geven. Hiernaast hebben we ook regelmatig leuke workshops en events.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom onze winkel, inspiratie opdoen en als eerste kennis nemen van alle acties en opkomende activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.


We zien je graag bij ons in de winkel.  Ook je trouwe viervoeter is bij ons welkom. Tot snel!

Andre & Bianka van Soest
Andre & Bianka van SoestOndernemers

Faciliteiten

 • PostNL pakketpunt PostNL pakketpunt
 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin IJsselstein
Weg der Verenigde Naties 2
3405 AZ Benschop
030-6882409

info@ijsselstein.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

25 december - 1e Kerstdag: Gesloten 


26 december - 2e Kerstdag: Gesloten 


1 januari - Nieuwjaarsdag: Gesloten 

Laatste nieuws

Swim to Fight Cancer

Swim to Fight Cancer

Swim to Fight Cancer is een zwemevenement dat dit jaar voor de tweede keer wordt gehouden in Stichtse Vecht. Initiatiefnemer van Swim to Fight Cancer is Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Wij als Intratuin IJsselstein zullen met ons zwem team zondag 1 september 2019 zwemmen in de Stichtse Vecht om geld op te halen voor kankeronderzoeken. Jij kunt ook eventueel doneren aan ons zwem team via onderstaande link of via de collectebussen bij ons in de winkel. Help ons mee, elke kleine bijdrage is er één waar wij ook ontzettend dankbaar voor zijn! WE WILL SWIM TO FIGHT CANCER!


https://www.fightcancer.nl/fundraisers/Intratuin-IJsselstein 

lees meer lees minder
Ecomunt bij Intratuin IJsselstein

Ecomunt bij Intratuin IJsselstein

In samenwerking met Klimaatneutraal IJsselstein zijn wij vanaf mei een nieuwe deelnemer voor de ecomunt! Met de ecomunt willen wij de lokale economie versterken en aandacht voor duurzame producten stimuleren.


De ecomunt wordt gratis uitgedeeld bij aankoop van een duurzaam product. Deze ecomunt kan ingeleverd worden voor korting op een ander duurzaam product of bij één van de andere deelnememers. Dit product is zoveel mogelijk lokaal geproduceerd en bijdragend aan een duurzame en ecologische leefstijl. De munten zelf zijn handgemaakt van IJsselsteins snoeihout, door Ursee Creations


Deze maand: krijg je een ecomunt bij aankoop van één zakje Intratuin BIO zaden, Deze munt is weer te besteden bij ons voor korting op een Biologische Marokkaanse munt, hiermee kun je munt thee maken. De plant kost €2,49 bij inlevering van een ecomunt wordt de plant €1,49. Dat is nog eens Biologisch genieten!


Via: https://www.klimaatneutraalijsselstein.nl/thema-s/leefstijl/247-ecomunt-in-ijsselstein vind je de andere deelnemers en meer informatie over de ecomunt!

lees meer lees minder
High tea in onze Brasserie

High tea in onze Brasserie

Gezellig bijkletsen met een luxe high tea met huisgemaakte lekkernijen! 


Proef de verse soep van het seizoen, groentesticks met een verse dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni en heerlijke muffins. Stel je eigen mini broodje samen met een van de huisgemaakte broodsalades. En geniet ondertussen van een verse kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen.


De high tea kost €15,95 p.p. High tea's moet je minimaal 5 dagen van tevoren reserveren. Bij een grotere groep geruime tijd van tevoren, zodat wij alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden!


LET OP! Onze high tea's doen het altijd goed en we hebben maar een beperkt aantal plaatsen, vol is helaas ook echt vol. Zorg dus dat je geruime tijd van te voren reserveert. Weet je al vroeg wanneer je wilt komen high tea'n? Reserveer dan gelijk!


Om te reserveren kun je een mailtje sturen naar: tuincafe@ijsselstein.intratuin.nl Noem hierin even de datum waarop je wil komen, het tijdstip en het aantal personen.  


We hopen je snel te zien in onze Brasserie! Tot dan!

lees meer lees minder
Een Groen Kantoor

Een Groen Kantoor

Een groen kantoor is inspirerend en prettig om in te werken. Planten op kantoor zijn gezond: ze leiden tot een aantoonbaar lager ziekteverzuim. Geen wonder dat steeds meer bedrijven kiezen voor beplanting. Wij leveren niet alleen de planten, maar zorgen ook voor het onderhoud ervan. Ook kunnen wij meekijken met de aankleding van het kantoor met ons diverse assortiment aan potterie en planten leveren wij altijd het desgewenste resultaat!


Hydrocultuur


Planten hebben water nodig. Op kantoor wordt dat nog wel eens vergeten. Gelukkig zijn hiervoor verschillende oplossingen. De beplanting van het kantoor staat op watergeefsystemen zoals hydrocultuur. Zo blijven de planten mooi en verzorgd.


Hydrocultuur is een techniek, waarbij planten niet in aarde maar in water groeien. Hydrocultuur heeft veel voordelen, zoals betere groei, minder kans op ziekten en water geven is niet nodig. Dat maakt hydrocultuur uitermate geschikt voor bedrijven.


Geïnteresseerd in onze diensten of voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via: 030 688 2409 of mailen kan ook naar: IJ52_Warmekas1@IJsselstein.intratuin.nl

lees meer lees minder
Onze Bloemenshop

Onze Bloemenshop

Voor de mooiste en persoonlijkste boeketten moet je bij onze dames van de bloemenshop zijn. Bloemen zijn onze passie, en die passie verwerken wij vakkundig in de mooiste boeketten en arrangementen. Onze dames van de bloemenshop adviseren jou graag voor een stijlvol boeket of bijzonder bloemstuk. Wij bezorgen aan huis en kantoor. Er kan zowel in onze bloemenshop als telefonisch een afspraak voor gemaakt worden. Via fleurop is het ook mogelijk om een boeket te bestellen en te bezorgen. 


Bruidswerk


Voor de mooiste dag van jullie leven wil je ook de mooiste bloemen. Wij zijn ook gespecialiseerd in bruidswerk, van een schitterend bruidsboeket tot corsages tot de complete styling van de trouwlocatie. Er is altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek om de wensen te bespreken van jullie mooiste dag.


Rouwstuk


Bij een overlijden is er veel verdriet, Bloemen zijn emotie. Leef mee met de nabestaanden en laat een passend rouwboeket  of rouwstuk bezorgen.  Overleg met onze ervaren bloembinders over jouw wensen voor een persoonlijk rouwboeket of rouwstuk, dit is altijd mogelijk ook in een aparte ruimte. Wij stellen met uiterste zorg het boeket  samen en leveren de bloemen voor je af op het juiste adres en afgesproken tijdstip.


Geïnteresseerd in onze diensten of voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via: 030 688 2409 of mailen kan ook naar: IJ52_bloemenshop@ijsselstein.intratuin.nl


 

lees meer lees minder
Werkenbij Intratuin IJsselstein

Werkenbij Intratuin IJsselstein

Opzoek naar een baan? Bij Intratuin IJsselstein ben je op het juiste adres. Wil jij werken bij een familiebedrijf waar er écht oog is voor de mensen en hun talent? Een bedrijf waar gewerkt wordt in projecten en gestreefd naar een groene gezonde wereld? Welkom bij ons Team!


Via http://werkenbij.intratuin.nl/vacatures kun je zien voor welke functie je kunt solliciteren. Wie weet ben jij onze nieuwe collega!

lees meer lees minder