• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van onze winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van onze winkels
Intratuin Cruquius

Intratuin Cruquius

Welkom bij Intratuin Cruquius: een ruim 10.000 m2 groot tuincentrum met een uitgebreid aanbod voor tuin en interieur. Ook voor je huisdier kan je bij ons terecht.


Nog een aanrader bij Intratuin Cruquius, is de enorme Riverdale & Riviera Maison Outlet: fijn shoppen voor vaak maar de helft van de prijs. En sowieso zijn er altijd superleuke acties en aanbiedingen: zie www.intratuin.nl/folder!


Zoek je iets speciaals, onze Servicebalie (023-5101515) en enthousiaste medewerkers helpen je graag en geven met plezier meer informatie of bestellen wat je zoekt. We heten je graag heel hartelijk welkom in de winkel én op onze Facebookpagina  www.facebook.com/IntratuinCruquius

Ko Pannekoek
Ko PannekoekBedrijfsleider Intratuin Cruquius

Faciliteiten

 • PostNL pakketpunt PostNL pakketpunt
 • Hondenwasstraat Hondenwasstraat
 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Cruquius
Spaarneweg 251
2142 EP Cruquius
023-5101515

info@cruquius.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 21:00
Dinsdag 09:30 - 21:00
Woensdag 09:30 - 21:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Extra openingstijden
Kerstkoopavond ma 9 dec 09-12-2019 09:30 - 21:00
Kerstkoopavond di 10 dec 10-12-2019 09:30 - 21:00
Kerstkoopavond wo 11 dec 11-12-2019 09:00 - 21:00
Kerstkoopavond do 12 dec 12-12-2019 09:30 - 21:00
Kerstkoopavond vr 13 dec 13-12-2019 09:30 - 21:00


Workshops

Beleving, dat is waar we goed in zijn en dit willen we graag met jou delen! Iedere maand bedenken we weer leuke en inspirerende workshops voor jong en oud, passend bij het seizoen. Zo hebben we altijd leuke workshops voor de feestdagen, voor binnen en voor buiten. Zoek jouw favoriete workshop en schrijf je in bij de vestiging bij jou in de buurt. Ga je alleen of gezellig met vriendinnen? Je kunt je direct voor meerdere personen inschrijven. Doe je mee?

Laatste nieuws

Bestel je vuurwerk bij Vuurwerkdepot Intratuin Cruquius

Bestel je vuurwerk bij Vuurwerkdepot Intratuin Cruquius

We hebben voor de jaarwisseling weer een mooie collectie mooi, voordelig kwaliteitsvuurwerk. Op www.Vuurwerkdepot.nl kan je de hele collectie bekijken en je voorbestelling plaatsen: 


Megaveel keuze want het Vuurwerkdepot van Intratuin Cruquius is het grootste vuurwerkverkooppunt van de regio, met meer dan 40.000 kilo opslag! Op de Vuurwerkverkoopdagen is het altijd een supergezellig sfeertje bij onze Vuurwerkbalie.


T/m 27 december tot 20% extra vuurwerk bij je bestelling!


Als je in de voorverkoop (t/m 27 december) je vuurwerk bestelt, dan krijg je bij heel veel artikelen nog eens 20% extra budget om zelf extra vuurwerk uit te zoeken. Kijk voor de voorwaarden op de bestelwebsite.Met een team van Vuurwerkspecialisten, allemaal enthousiastelingen die er superveel vanaf weten en je graag met plezier adviseren, zorgen we voor een goede service en kunnen we je zo vlot mogelijk helpen.


Enorm veel keuze uit bijna 400 verschillende cakes, vuurpijlen, knalwerk, en nog veel meer. Ook dit jaar hebben we weer heel veel nieuw vuurwerk en extra veel extra voordelig geprijsd vuurwerk en een aantal spectaculaire aanbiedingen! Kijk voor de uitgebreide collectie, merken en filmpjes op www.Vuurwerkdepot.nl!


De Vuurwerkverkoop-dagen zijn dit jaar op zaterdag 28 december, maandag 30 december en dinsdag 31 december. De winkel is dan open volgens de standaard openingstijden, de Vuurwerkbalie is op 28 en 30 dec open van 8:00-21:00, en op oudjaarsdag, dinsdag 31 december van 8:00-17:00.


Op zondag 30 december zijn zowel de winkel als de vuurwerkbalie gesloten, maar online kan je wel vuurwerk bestellen. Op Oudjaarsavond de winkel en de vuurwerkbalie beiden vanaf 17:00 gesloten.


Welkom om alvast vuurwerk voor te bestellen op www.Vuurwerkdepot.nl !


lees meer lees minder
WORKSHOPS en agenda

WORKSHOPS en agenda

• nu in de winkel: wensboom-actie voor een goed doel, doe óók mee (zie: www.intratuin.nl/klantenservice/acties/wensboom)


• nu online: stuur je digitale kerstwens via kerstwens.intratuin.nl!


• wo 27 nov, 13:00-16:00 uur: Kids-WORKSHOP “Sinterklaas-schoorsteentje knutselen” (kost €2,50, opgeven via Servicebalie 023-5101515, vol=vol)


• za 30 nov, tussen 11:00-17:00 uur: Live-Demo “Sfeervol tafeldekken voor het Kerstdiner” door Duni tafellakens & servetten. 


• vanaf ma 2 dec: Kerstkoopavonden tot 21:00, voor precieze data en tijden zie www.intratuin.nl/cruquius!


 • vr 6 en za 7 dec: Kerstbomenweekend, supergezellig: lekker droog en overdekt bij ons een kwaliteits-kerstboom uitzoeken! We verpakken ‘m naaldvrij en na het winkelen zetten we ‘m met plezier zo hup voor je in de auto! 


• za 14 dec, 14:00-16:00 uur: Volwassenen-WORKSHOP “Kerststuk in Kerstbomenframe” (kost €25, opgeven via Servicebalie 023-5101515, vol=vol)


• wo 18 dec, 13:00-16:00 uur:


Kids-WORKSHOP “Aftelkalender” (kost €2,50, opgeven via Servicebalie 023-5101515, vol=vol)


•  ma 23 dec, 13:00-16:00 uur:


Keuze uit twee Kids-WORKSHOPS:


- “Waxinehouder versieren”


- “Mini-Jungle”


(kost €2,50 per workshop, opgeven via Servicebalie 023-5101515, vol=vol)

lees meer lees minder
Vacatures Cruquius

Vacatures Cruquius

Zoek jij een leuke baan bij Intratuin Cruquius? Ben jij vriendelijk en behulpzaam naar klanten toe en weet je van aanpakken? We hebben hier een fijne werksfeer en een fantastisch personeelsteam dat gemotiveerd en enthousiast is, wie weet pas jij er wel perfect tussen!


Scholieren voor het KASSA-team


Momenteel zijn wij op zoek naar SCHOLIEREN om ons KASSA-team te komen versterken op de koopavonden en zaterdagen. Ben jij ouder dan 16, kun je goed rekenen en ben je klantvriendelijk? Mail dan naar l.denhartog@cruquius.intratuin.nl!Verdere lopende vacatures:


Klik op Vacatures Intratuin Cruquius !


Ook onze vuurwerkteam-vacatures zijn daar te vinden!


Veel succes met solliciteren! 

lees meer lees minder
Routebeschrijving Intratuin Cruquius

Routebeschrijving Intratuin Cruquius

Intratuin Cruquius is makkelijk bereikbaar en je kunt voor de deur gratis parkeren! 


Openbaar vervoer:


Vul je eigen startadres in en als eindpunt het adres Spaarneweg 251 in Cruquius op www.9292.nl.  Je zult dan precies zien hoe je het snelst met het openbaar vervoer bij Intratuin Cruquius komt! 


Met de auto vanuit Haarlem/Heemstede: 


Volg de N201 (Dreef) richting Hoofddorp. Na de brug over de Ringvaart neem je de 2e afslag richting Zwaanshoek / Woonboulevard (Spieringweg). Na ongeveer 300 meter krijg je een stoplicht, volg daar de weg in een bocht naar rechts. Dat is al de Spaarneweg, na een paar honderd meter zie je Intratuin Cruquius aan je linkerhand liggen.


Vanaf de A4/vanuit Hoofddorp met de auto:


Neem de afslag Hoofddorp, volg daarna de N201 richting Hoofddorp (gaat over in richting Heemstede). Op een gegeven moment zie je rechts een kunstwerk van een grote stenen tulpenbol: daar ga je linksaf, de afslag Zwaanshoek/Woonboulevard Cruquius. Na ongeveer 300 meter krijg je een stoplicht, volg daar de weg in een bocht naar rechts. Dat is al de Spaarneweg, na een paar honderd meter zie je Intratuin Cruquius aan je linkerhand liggen.


Vanaf de A9/vanuit Alkmaar met de auto:


Neem afslag Haarlem Zuid/Hoofddorp. Houd links aan en volg Hoofddorp/Heemstede (N205, Driemerenweg). Volg deze weg zo'n 4 km. Bij de 3e stoplichten ga je linksaf richting Hoofddorp/Heemstede. Aan het einde van deze weg ga je rechtsaf richting Heemstede (N201), rijd een stukje door op deze weg. Op een gegeven moment zie je rechts een kunstwerk van een grote stenen tulpenbol: daar ga je linksaf, de afslag Zwaanshoek/Woonboulevard Cruquius. Na ongeveer 300 meter krijg je een stoplicht, volg daar de weg in een bocht naar rechts. Dat is al de Spaarneweg, na een paar honderd meter zie je Intratuin Cruquius aan je linkerhand liggen.


Vanaf de A5/vanuit Zaanstad/Purmerend/Amsterdam-Noord en via A9 vanuit Amsterdam/Amstelveen met de auto:


Even eerst voor bezoekers vanuit Zaanstad/Purmerend/Amsterdam-Noord: neem vanuit de Coentunnel de A5 richting Rotterdam, daarna afslag Haarlem (je komt nu op de A9, moet er vrijwel direct weer af). Vanaf hier is het hetzelfde voor mensen uit Amsterdam/Amstelveen: op de A9 neem je de afslag Haarlem-Zuid/Zandvoort. Je gaat onder een viaduct door en volgt dan de borden Hoofddorp/Heemstede (N205, Driemerenweg). Volg deze weg zo'n 4 km. Bij de 3e stoplichten ga je linksaf richting Hoofddorp/Heemstede. Aan het einde van deze weg ga je rechtsaf richting Heemstede (N201), rijd een stukje door op deze weg. Op een gegeven moment zie je rechts een kunstwerk van een grote stenen tulpenbol: daar ga je linksaf, de afslag Zwaanshoek/Woonboulevard Cruquius. Na ongeveer 300 meter krijg je een stoplicht, volg daar de weg in een bocht naar rechts. Dat is al de Spaarneweg, na een paar honderd meter zie je Intratuin Cruquius aan je linkerhand liggen.


 Adres Intratuin Cruquius:


Spaarneweg 251 te Cruquius (2142 EP)


Ook op de ernaast gelegen Woonboulevard Cruquius (met grote Mediamarkt en allerlei woonwinkels en meubelzaken) is het trouwens fijn shoppen en gratis parkeren: leuk om met een bezoek aan Intratuin Cruquius te combineren.Op zaterdagen rijdt het treintje van de Cruquius Express je gratis rond op de Boulevard, deze heeft ook een halte voor de deur van Intratuin Cruquius. 


Je bent heel hartelijk welkom, heel veel winkelplezier toegewenst!

lees meer lees minder
Riverdale & Riviera Maison OUTLET

Riverdale & Riviera Maison OUTLET

Bezoek onze grote inpandige  Riverdale & Riviera Maison OUTLET: kortingen van 40 tot 70%!!!


Natuurlijk vind je bij Intratuin Cruquius ook de nieuwe collecties Riverdale, Riviera Maison, Clayre & Eef, Stoer Wonen, Blond Amsterdam... en nog véél meer!


Kom gezellig langs of kijk op onze Facebook-pagina www.facebook.com/RiverdaleOutletCruquius voor de nieuwste acties en foto's!


 

lees meer lees minder
Was je hond in de Hondendouche

Was je hond in de Hondendouche

Bij Intratuin Cruquius kan je je hond weer heerlijk schoon wassen.


In de hondendouche was je gemakkelijk je hond en heb je thuis geen gedoe met een vieze badkamer en een hond die zich in huis lekker droog schudt.


De douche werkt met euromunten en je bepaalt zelf hoeveel je inwerpt.


De volgende mogelijkheden zijn er: • Shampoo

 • Conditioner

 • Vlo- & teek preventie

 • Afspoelen met water

 • Drogen hoge stand

 • Drogen lage stand

 • Pauze


Hondendouche


Je vindt de hondendouche op de dierenafdeling van Intratuin Cruquius, naast de trimsalon. 


Hondendouche, hondenwasstraat, hond wassen, dogwash.

lees meer lees minder
Intratuin-Cruquius-Oppotservice

Intratuin-Cruquius-Oppotservice

Bij Intratuin Cruquius is er gratis* oppotten bij gelijktijdige aankoop plant én pot!


*NB: bij grote potten en ook in geval van het oppotten in je eigen pot, wordt wel een bijdrage in de kosten gevraagd. Een en ander ter beoordeling van onze medewerkers, en natuurlijk informeren ze je daar graag over. 

lees meer lees minder
Facebook Intratuin Cruquius

Facebook Intratuin Cruquius

Volg Intratuin Cruquius ook op Facebook: voor leuke foto's én winacties! 


www.facebook.com/IntratuinCruquius


We heten je graag welkom in onze winkel én als onze Facebookvriend!

lees meer lees minder