• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van onze winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van onze winkels
Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem

Stadstuincentrum Intratuin Arnhem betovert en inspireert. Een groot assortiment voor tuin, dier en huis in een sfeervolle winkel. Wij zijn de groenspecialist met kennis van wat er in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Wij begrijpen als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.


Als gevolg van het bericht van het RIVM is ons Tuincafé t/m 6 april gesloten. Vooralsnog blijft ons tuincentrum gewoon geopend. 


Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, tips, trends en nog veel meer.
Volg ons via facebook, instagram en twitter.
Roel de Boer
Roel de BoerBedrijfsleider Intratuin Arnhem

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Arnhem
Beverweerdlaan 1
6825 AE Arnhem
026-3840570

KlantenserviceArnhem@arnhem.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 11.00 - 17.00
Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00
Zondag 11.00 - 17.00
Extra openingstijden

Openingstijden Feestdagen


-Zondag 12 April 1st Paasdag GESLOTEN


-Maandag 13 April 2de Paasdag van 10.00 tot 17.00 uur;


-Zaterdag 25 April Parkingsale 9.00 tot 16.00 uur (winkel open tot 17.30 uur); ( Onder voorbehoud )


-Maandag 27 April Koningsdag 10.00 tot 17.00 uur;


-Dinsdag 5 Mei Bevrijdingsdag 10.00 tot 17.00 uur 


-Zaterdag 9 mei Vroege Vogelkorting 8.00 tot 10.00 uur (winkel open tot 17.30 uur); ( Onder voorbehoud )


-Donderdag 21 mei Hemelvaartsdag 10.00 tot 17.00 uur;


-Zondag 31 Mei 1st Pinksterdag GESLOTEN;


-Maandag 1 Juni 2de Pinksterdag 10.00 tot 17.00 uur;


-Zaterdag 6 Juni Parkingsale 9.00 tot 16.00 uur (winkel open tot 17.30 uur);


-Zaterdag 4 Juli Zomermarkt 9.00 tot 16.00 uur (winkel open tot 17.30 uur).

Evenementen

Speurtuin

Speurtuin

Ontdek alles over dieren tijdens de kinderspeurtocht van deze maand. Kinderen kunnen lekker op onderzoek uit in onze winkel en vinden de antwoorden op onze dierenvragen. Haal de speurtocht op bij de servicebalie, ga op onderzoek uit in onze winkel. De antwoorden lever je weer in bij de servicebalie, je krijgt dan een leuk presentje! 


Iedere maand hebben we een nieuwe speurtocht. Iedere maand hebben we een nieuwe speurtocht, passend bij het seizoen! 


lees meer lees minder

Laatste nieuws

Tijdelijke Veranderde openingstijden

Tijdelijke Veranderde openingstijden

Lieve klante,


Na lang wikken en wegen hebben wij besloten de openingstijden van Intratuin Arnhem tijdelijk aan te passen.  Vanaf A.s. maandag 23 maart zijn wij elke dag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De standaard koopavond komt hierdoor ook te vervallen. Wij danken u voor uw begrip.


U bent van harte welkom in onze winkel aan de Beverweerdlaan 1. 


Uw Intratuin Team

lees meer lees minder
Rouwboeket

Rouwboeket

Rouwbloemen spelen een belangrijke rol bij een uitvaart. Intratuin Arnhem biedt nabestaanden, familie en vrienden een manier om een passende afscheidsgroet aan hun dierbare mee te geven, of u nu kiest voor een eenvoudig, elegant, kleurrijk of artistiek rouwboeket. Wij maken voor u op basis van uw wensen het rouwstuk dat past bij de stijl, karakter of kleur van uw overledene. Onze medewerkers maken met veel liefde en de allermooiste bloemen het laatste afscheid voor uw dierbare tot een mooie herinnering.


Kom gerust bij ons langs om uw wensen met ons te bespreken, van een eenvoudig veldboeket tot een klassiek stuk. Alles is in overleg mogelijk. Komt het u niet uit om langs te komen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 026-3840570. Wij verzorgen het bloemwerk graag en bezorging is mogelijk.  

lees meer lees minder
KOOPZONDAG

KOOPZONDAG

Intratuin Arnhem heeft de openingstijden van de koopzondagen aangepast. Vanaf komende zondag 13 mei zullen wij iedere zondag open zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

lees meer lees minder
Project

Project "de vlindertuin"

Als Intratuin Arnhem vinden we het belangrijk om lokale maatschappelijke projecten te ondersteunen. Een van deze projecten is “de vlindertuin” in de wijk Geitenkamp Arnhem. De initiatiefnemers Dirk Jan Riphagen, Geert Driebergen en Ria Hijmans proberen met lokale bewoners en betrokken bedrijven en instellingen deze buurtmoestuin tot een groen paradijs om te toveren en hier mogen wij aan meewerken!

lees meer lees minder
Privacyverklaring

Privacyverklaring

Privacyverklaring


Dit is de privacyverklaring van Intratuin Arnhem


Bezoekadres Beverweerdlaan 1


6825 AE Arnhem


Telefoon  026 384 0570


E-mail  KlantenserviceArnhem@arnhem.intratuin.nl


Persoonsgegevens


Intratuin Arnhem verwerkt persoonsgegevens.


Workshop


Als u zich opgeeft voor een workshop leggen we uw naam, e-mailadres en telefoonnummer vast. Dit maakt het voor ons mogelijk om contact met u te houden over de workshop. We verwijderen uw gegevens zodra de workshop afgelopen is.


High Tea


Wanneer u een High Tea reserveert in ons tuincafé leggen wij uw naam en telefoonnummer vast. Dit maakt het mogelijk om contact met u te houden over de High Tea. We verwijderen uw gegevens na afloop van de High Tea.


Bezorgservice


Als u gebruik maakt van onze bezorgservice noteren wij uw naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we voor het uitvoeren van de bezorging.


Contactformulier


Als u gebruik maakt van het Contactformulier op de website, verwerkt Intratuin Arnhem uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het behandelen van het Contactformulier. Uw gegevens worden uiterlijk 3 maanden na behandeling van het Contactformulier verwijderd.


 Solliciteren


Tijdens de sollicitatieprocedure verzamelt Intratuin Arnhem gegevens van sollicitanten. Hierbij moet u denken aan: naam, adres, geboortedatum, burgerlijke staat, telefoonnummer, e-mailadres, opleidingen, loopbaan, bekwaamheden, CV, foto en notities tijdens het sollicitatiegesprek. Wij bewaren persoonsgegevens van sollicitanten tot uiterlijk 4 weken na het beëindigen van de sollicitatieprocedure.


Het kan voorkomen dat wij u vragen om Intratuin Arnhem toestemming te geven om uw gegevens langer te bewaren, omdat er op een later tijdstip mogelijk een passende functie komt. In dat geval bewaren wij uw gegeven tot maximaal 1 jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure. 


Camerabewaking


Voor bescherming van de veiligheid van bezoekers en medewerkers en bescherming van de eigendommen van Intratuin Arnhem wordt gebruik gemaakt van camerabewaking. De camerabeelden en –geluiden worden maximaal 15 dagen bewaard of in geval van incidenten voor de duur van de afhandeling van het incident.


 Website en social media


Intratuin Arnhem plaatst alleen artikeltjes en beeldmateriaal over u op de website en social media (Facebook, Instagram en Twitter) als u hiervoor toestemming hebt gegeven. Als u uw toestemming weer intrekt, worden uw gegevens verwijderd.


Geautomatiseerde besluitvorming


Intratuin Arnhem gebruikt uw gegevens niet voor geautomatiseerde besluitvorming. Besluiten met betrekking tot u worden altijd genomen door medewerkers van Intratuin Arnhem.


Beveiligen


Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan. Deze beveiligingsmaatregelen worden periodiek getoetst.


Uw rechten (Inzage, Correctie, Beperking van verwerking)


U heeft het recht om de persoonsgegevens die Intratuin Arnhem van u verwerkt in te zien. Voor inzage van uw persoonsgegevens kunt u een bericht sturen aan gegevensbescherming@scalabor.nl.


Als uw persoonsgegevens onjuist of onvolledig verwerkt worden, heeft u recht op rectificatie of aanvulling van uw persoonsgegevens.


Zolang er een geschil is met betrekking tot uw persoonsgegevens heeft u het recht dat Intratuin Arnhem uw persoonsgegevens niet verwerkt.


Functionaris gegevensbescherming


De functionaris gegevensbescherming van Intratuin Arnhem is bereikbaar op telefoonnummer 06 22863214 en via e-mail gegevensbescherming@scalabor.nl.


Autoriteit Persoonsgegevens


Wij helpen u graag verder als u klachten hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u er toch niet samen met ons uitkomen, dan hebt u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).


 

lees meer lees minder
Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort 2 G-teams van voetbalvereniging Eendracht uit Arnhem. Zaterdag kregen de teams de tenues uitgereikt. Vol trots showden de teams hun nieuwe outfit bij de voetbalclub én bij Intratuin Arnhem.

lees meer lees minder
Intratuin Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig slaan handen ineen

Intratuin Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig slaan handen ineen

Intratuin Arnhem werkt sinds kort samen met Arnhem Klimaatbestendig om inwoners van Arnhem te informeren over bewust omgaan met regenwater. In ons stadstuincentrum hangt een groot informatiebord met praktische informatie over hoe je tuin in te richten zodat wateroverlast beperkt wordt.
Tegels eruit, groen erin en een regenton om water op te vangen zijn enkele ideeën die een bijdrage leveren. Onze medewerkers geven graag advies over het meer klimaatbestendig inrichten van tuinen. Het regent vaker en harder, zorg dat jouw tuin dat aankan!lees meer lees minder