Laden..

Win deze Vaderdag een Urban Chef kamado barbecue

Deze actie is verlopen. Er wordt contact opgenomen met de winnaar.

 

Ontdek een barbecue-ervaring als geen ander met de Intratuin Urban Chef kamado barbecue. Deze barbecue kan alles wat een reguliere barbecue kan, plus nog veel meer! Deze Vaderdag geven we een Urban Chef Medium t.w.v. €649,- weg! Dit betekent dat jij je vader (of moeder, vriend, vriendin of jezelf) blij kan maken met een prachtig cadeau. Je wint de barbecue inclusief onderstel, beschermhoes en plate setter.

 

Ideale temperatuurregeling

De Intratuin kamado barbecue is gemaakt van hoogwaardig keramiek. Keramiek heeft de eigenschap de warmte lang vast te houden en is daarom uitermate geschikt voor de 'Slow Cooking' techniek. De temperatuur is eenvoudig te regelen met de luchtinlaat aan de voet en de luchtuitlaat in de deksel van de barbecue. Door de handige zijtafels kun je gemakkelijk je barbecue gereedschap kwijt.

 

Hoe doe je mee?

Vul het formulier hieronder in en ga akkoord met de voorwaarden. De winactie loopt van maandag 3 juni t/m donderdag 13 juni 2024. Op vrijdag 14 juni wordt de winnaar per mail op de hoogte gebracht.


BBQ advies & inspiratie

Wil je meer weten over alle soorten barbecues en advies over het aansteken tot schoonmaken? Bekijk al onze blogs over barbecueën

Meest populaire barbecues

Ontdek de trending BBQ's van dit moment of bekijk alle BBQ's
De fik erin!
Een ware grillmaster haalt allerlei accessoires in huis waarmee het barbecueën nog gemakkelijker, nog lekkerder en nog leuker wordt. Welke? Dat lees je in ons blog.
€ 7.99
Intratuin hamburger grill met kunststof handvat
€ 17.99
Intratuin drumstick rek 38 x 18 x 14 cm
6.99
Intratuin barbecue rooster 31 x 31 x 4 cm

Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top