Laden..

Vingerhoedskruid (Digitalis purpurea 'Dalmatian Purple') D 11 cm

1.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
777365
Alles over de Vingerhoedskruid (Digitalis purpurea 'Dalmatian Purple') D 11 cm
Herkomst Het Vingerhoedskruid komt van oorsprong voor in Eurazië en Noord-Afrika. Tegenwoordig vind je hem in een veel groter verspreidingsgebied. Kenmerken en verzorging Het Vingerhoedskruid voelt zich thuis in gematigde gebieden. Het is een opvallend gewas in de bloeiperiode. De paars, roze bloemen zijn in de vorm van vingerhoedjes en bloeien uitbundig aan de lange stelen. Let op met deze plant, want alle delen zijn giftig. Aanraking met de huid veroorzaakt irritatie. De Digitalis purpurea staat het liefst in de zon of halfschaduw met een licht vochtige bodem, hij houdt niet van te droge bodem. De plant is tweejarig, maar vermeerderd zich erg gemakkelijk, daarom rekenen we hem toch tot de vaste planten. Geef hem een mooie plek achterin de tuin, hij kan namelijk wel 1,80 meter hoog worden.
Specificaties
Specificaties
MerkIntratuin
EAN2087836117445
VorstbestendigMatig vorstbestendig
Potmaat (cm)11
Reviews
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overVingerhoedskruid (Digitalis purpurea 'Dalmatian Purple') D 11 cm

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Droom jij ook van jouw eigen urban jungle in huis, maar heb je geen idee hoe je al deze groene vrienden moet verzorgen? Geen zorgen, met onze gratis online kamerplantencursus komt jouw groene droom uit!

 

  

Back to top