Laden..

Vetkruid (Sedum makinoi) D 11 cm

3.99
SKU
1401216

Alles over de Vetkruid (Sedum makinoi) D 11 cm

Herkomst
Dit mooie vetplantje groeit van nature in Costa Rika en oogt daardoor ook exotisch.

Kenmerken
De dikke glanzende blaadjes van deze Sedum hebben veel sierwaarde in een pot op het terras, in een hangpot of in de rotstuin. Zoals de meeste vetplanten, houdt ze van een zonnige plaats en een goed doorlatende bodem, die best wat droger mag zijn. Ideaal dus voor een tuin op het zuiden, waar de zon brandt. De plant blijft heel laag en kruipt over de grond. Eigenlijk is dit meer een kamerplant, maar in de zomer kan ze ook naar buiten.

Niet winterharde plant waarvan het groene blad soms iets roze kleurt.

Verzorging
Als na half mei de kans op nachtvorst niet meer zo groot is kan deze plant in de tuin worden toegepast. Vermeerdering kan door middel van scheuren. Het makkelijkste is het om deze plant in een pot te houden, zodat ze in koudere perioden naar binnen kan worden gehaald. Ook kan Sedum makinoi als kuipplant worden behandeld en overwinteren in een kas waarin de temperatuur minimaal 10 graden Celsius blijft.

Extra informatie
Iedere plant groeit en bloeit op zijn eigen manier en zal per seizoen en per plant verschillen.
De getoonde plant kan afwijken qua vorm en maat van de aankoop in de winkel of webshop.

Specificaties
Specificaties
EAN8713469739177
Potmaat (cm)11
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overVetkruid (Sedum makinoi) D 11 cm

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Droom jij ook van jouw eigen urban jungle in huis, maar heb je geen idee hoe je al deze groene vrienden moet verzorgen? Geen zorgen, met onze gratis online kamerplantencursus komt jouw groene droom uit!

 

  

Back to top