Laden..

Velda uitbreidingsset Pond Protector

Waardering:
0% of 100
0
Merk: Velda
57.99
Niet op voorraad
SKU
413831

Omschrijving

De Velda Pond Protector weert ongewenste bezoekers uit de vijver. Het toenemende reigerbestand in Nederland en België vormt een gevaar voor talrijke vijvervissen en is een plaag voor de vijverliefhebber. Onder hen ook de koihouders die vaak hun kostbare vissen door reigers verloren zien gaan.

Een zeer effectieve methode om reigers en katten bij de vijver weg te houden is het spannen van ongevaarlijk schrikdraad. Hiermee wordt tegengegaan dat reigers de vijver kunnen benaderen en de kostbare vissen uit de vijver vangen. De werking is simpel: de transformator geeft een lage, ongevaarlijke elektrische puls af aan de draad om de vijver. Bij aanraking ontstaat er een schrikreactie, waardoor reigers, maar ook katten de vijver in het vervolg zullen mijden.

Inhoud
De Pond Protector uitbreidingsset wordt geleverd inclusief 10 kunststof staanders van 60 cm, 80 meter schrikdraad, connectoren en een gebruiksaanwijzing. De 80 meter draad is voldoende om 40 meter vijverrand met twee draden te beschermen.

Specificaties

Specificaties
Merk Velda
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Afmetingen (cm) 15 x 59 x 7
Lengte (cm) 15
Breedte (cm) 59
Hoogte (cm) 7
Gewicht (kg) 1,21
Toepassing Beschermen tegen vogels
Extra informatie Geschikt voor Pond Protector
EAN 8711921065239
Type dierenverjager

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overVelda uitbreidingsset Pond Protector

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top