Laden..

Velda substraat Classic 10 L

15.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
413879

Alles over de Velda substraat Classic 10 L

Classic substraat van Velda is al jaren de norm voor de biologische voedingsbodem van jouw vijver. Door de zeer luchtige en poreuze structuur zorgt dit vijversubstraat voor een maximale aanhechting van micro-organismen. Met helder water garantie!

Een goede voedingsbodem
Voor het verkrijgen van een natuurlijk en stabiel evenwicht in tuinvijvers speelt vooral de voedingsbodem een rol van betekenis. Enerzijds is deze voedingsbodem van belang voor de ontwikkeling van micro-organismen, anderzijds dient het materiaal voldoende voeding te bevatten om de groei van vijverplanten optimaal en constant te laten zijn. Met deze wetenschap heeft Velda het vijversubstraat samengesteld.

Velda Classic Substrate is dan ook sinds jaren toonaangevend op het gebied van vijvervoedingsbodems. Het substraat heeft een open structuur en een groot intern oppervlak. Hierdoor wordt een maximale aangroei van micro-organismen verkregen.

Verder garandeert een uitgekiende samenstelling met mineralen en sporenelementen een krachtige en constante groei van waterlelies en moerasplanten. Vijvers ingericht met dit vijversubstraat hebben duidelijk een snellere ontwikkeling van het biologisch evenwicht en uiteindelijk een heldere waterpartij.

Gebruiksadvies
Strooi een laag van ongeveer 2 cm substraat over de bodem uit. Dit kan ook in bestaande vijvers. Gelijktijdig gebruik van Bacterial nitrificerende bacteriën voorkomt algengroei en zorgt voor een stabiel vijvermilieu. Bij nieuwe vijvers is het aan te raden het leidingwater te behandelen met Biofit. Dit maakt het water visvriendelijk en voorkomt eveneens vroege algengroei.

Specificaties
Specificaties
MerkVelda
Gewicht (kg)6,60
Breedte (cm)36
EAN8711921011939
Typebodemsubstraten
Hoogte (cm)7
Afmetingen (cm)50 x 36 x 7
Lengte (cm)50
Materiaal volgens leverancieraarde
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overVelda substraat Classic 10 L
Waardering

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top