Laden..

Superfish vogel en katten verjager Ultrasonic

49.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
10345971

Alles over de Superfish vogel en katten verjager Ultrasonic

De vogel en katten verjager van Superfish is een vijverbeschermer met bewegingssensor, die ongewenste bezoekers detecteert en verjaagt met een alarm, ultrasoon geluid en/of lichtflitsen (LED). Deze verjager is milieuvriendelijk en werkt op zonne-energie. De infrarood bewegingssensor is instelbaar met een bereik tot 8 meter (110°). Ultrasoon geluid is voor mensen niet of nauwelijks hoorbaar.

Installatie

  • Laad de meegeleverde batterijen op en bepaal de plaats voor de Protector in de buurt van de vijver, houdt hierbij rekening met het bereik van de PIR sensor en het alarm.
  • Bevestig beide delen van de staander aan de onderzijde van de vogel en katten verjager. Je kan de Ultrasonic ook ophangen aan het ophangoog aan de achterzijde.
  • Richt de sensor op het gebied dat je wil beschermen en steek de staander tot halverwege in de grond, houd hierbij alleen de staander vast (niet de sensor)
  • De PIR sensor (Infrarood bewegingsdetector) heeft een maximale reikwijdte van 8 meter en een straal van 120°. Met de linker knop (Sens.) stel je de reikwijdte en gevoeligheid in. Voor het detecteren van kleine dieren en het maximale bereik dien je de knop helemaal naar rechts te draaien.
  • Kies een alarmfunctie met de rechterknop (Freq.) en test de werking door met je hand voor de sensor te bewegen. Het licht zal flitsen en afhankelijk van de instelling zal geluid hoorbaar zijn.

Let op!
Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door.

Specificaties
Specificaties
MerkSuperFish
KleurZwart
EAN8715897308444
SerieUltrasonic
Typevogels en katten verjager
Garantie (jaren)1
BatterijenInclusief batterijen
Bestrijding vanKatten, Vogels
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overSuperfish vogel en katten verjager Ultrasonic

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Na het succes van deel 1, is de cursus uitgebreid met 4 nieuwe lessen. Doe je mee?

 

  

Back to top