Laden..

Spamberichten uit naam van Intratuin

 

Er zijn op dit moment meerdere winacties in omloop via e-mail, landelijke media, Facebook, Instagram, Whatsapp en/of SMS die niet afkomstig zijn van Intratuin. Veelal wordt hierin een waardebon of voucher aangeboden ter waarde van bijvoorbeeld 500 euro of 750 euro. In deze zogenoemde ‘phishing-acties’ worden de naam en het logo van Intratuin misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen of om je geld afhandig te maken. Doe hier niet aan mee, het gaat om oplichterij.

Wij raden je aan om altijd de afzender van de e-mail te checken. Officiële e-mails van Intratuin herken je aan de afzender met het mailadres, bijvoorbeeld klantenservice@intratuin.be, nieuwsbrief@intratuin.be, info@intratuin.be of info@[vestigingsnaam].intratuin.be.

Winacties van Intratuin op Facebook of Instagram zijn altijd direct gelinkt aan onze pagina's facebook.com/intratuin of instagram.com/intratuin_belgie. Deze linken door naar onze website www.intratuin.be

Intratuin gebruikt nooit SMS of Whatsapp voor winacties.

Wij vragen nooit een bijdrage voor deelname aan winacties.

Twijfel je over de echtheid van een e-mail of (win)actie van Intratuin neem dan contact met ons op. Op veiliginternetten.be vind je meer informatie over wat je kan doen en laten om veilig te internetten.

Back to top