Laden..

Royal Canin Outdoor +7 2kg

22.99
Op voorraad
SKU
454477

Bekijk de voorraad in alle winkels
Alles over de Royal Canin Outdoor +7 2kg

Als jouw actieve volwassen kat veel tijd buitenshuis doorbrengt, is het belangrijk dat zij een voeding krijgt ter ondersteuning van haar gezondheid. Royal Canin Outdoor 7+ is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van een oudere buitenkat.

Voeding en balans
Royal Canin Outdoor 7+ is geschikt voor actieve buitenkatten van 7 jaar en ouder en bevat een exclusief vitaliteitscomplex dat je kat ondersteunt vanaf de eerste symptomen van het ouder worden. De kattenvoeding is verrijkt met specifieke voedingsstoffen zoals groene thee polyfenolen, vitamine C, EPA en DHA. Ter ondersteuning van de activiteiten van je kat, zoals rennen, springen en klimmen bevat Royal Canin Outdoor 7+ voedingsstoffen die de gezonde gewrichten van je kat helpen te ondersteunen.

De meeste buitenkatten, zowel in de stad als op het platteland, zijn nieuwsgierig van aard en gaan graag op ontdekkingstocht. Royal Canin Outdoor 7+ bevat daarom een hoog energiegehalte dat tegemoet komt aan de voedingsbehoeften van katten met een actief buitenleven. Ter ondersteuning van de nieren van je kat bevat Royal Canin Outdoor 7+ een aangepaste hoeveelheid fosfor, wat de gezonde nierfunctie helpt te ondersteunen.

Daarnaast bevat Royal Canin Outdoor 7+ specifieke voedingsstoffen die helpen de gezonde urinewegen van jouw volwassen kat te ondersteunen.

Royal Canin

Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Outdoor 7+ eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

Specificaties
Specificaties
MerkRoyal Canin
Levensfasesenior
Gewicht (kg)2
Breedte (cm)12
EAN3182550784467
Hoogte (cm)35
Afmetingen (cm)19 x 12 x 35
Lengte (cm)19
Diersoortkat
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overRoyal Canin Outdoor +7 2kg
Waardering

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top