Laden..

Narcis (Narcissus 'Bridal Crown') D 12 H 15 cm

Waardering:
0% of 100
0
Merk: Intratuin
3.49
Niet op voorraad
SKU
475145

Alles over de Narcis (Narcissus 'Bridal Crown') D 12 H 15 cm

Herkomst
De Narcis is afkomstig uit de rotsachtige omgevingen van West-Europa

Kenmerken
Deze narcissen hebben aparte bloemen vergeleken met de bekende soorten met een grote trompetvormige bloem. Deze zijn klein, wit, gevuld en staan met meerdere bloemen op de steel. Sterke planten die je ook in de tuin kan planten na de bloei.

De boodschapper van het voorjaar.

Verzorging
In huis zullen de narcissen snel groeien en kan je dan ook snel van de mooie bloemen genieten. Zet de narcis niet in de volle zon maar op een lichte plaats. De bollen hebben alles in zich om tot een een bloem te komen maar geef de planten geregeld water, ongeveer 1 keer in de week. Wil je de bollen na de bloei in de tuin zetten, zorg er voor dat de bolle volledig afgedekt worden ionder de grond. Het groen moet je er aan laten zitten. Voor de bol is het wel verstandig om de bloem er af te knippen. Dan gaat de energie niet naar de het maken van het zaad, maar naar de reserves die de bol aanmaakt voor het volgende jaar.

Specificaties

Specificaties
Merk Intratuin
Plantennaam Narcis
Latijnse plantennaam Narcissus 'Bridal Crown'
Potmaat (cm) 12
Planthoogte bij aankoop (cm) 15
Bladkleur Groen
Standplaats Indirect zonlicht
Giftig Wel giftig
Bloeikleur Wit
Water geven Regelmatig
EAN 8717263027119

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overNarcis (Narcissus 'Bridal Crown') D 12 H 15 cm

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top