Laden..
Mini kerst kerstdorpen kerstverlichting Intratuin Mini kerst kerstdorpen kerstverlichting Intratuin

MIJN MINI KERST

Jouw kerst staat dit jaar in het teken van een waanzinnig miniatuurwereld! Van een kerkje tot een schaatsbaan, werkelijk niets ontbreekt in jouw kerstdorp! Of moeten we zeggen stad? Want als het aan jou ligt kan er altijd nog wel ergens een huisje bij! Inmiddels heb je over de jaren heen al een behoorlijke verzameling opgebouwd en komt heel de straat bij jou thuis kijken zodra je de miniatuurwereld weer hebt opgebouwd. 


Mini kerst kerstdorpen kerstverlichting Intratuin Mini kerst kerstdorpen kerstverlichting Intratuin

De juiste verlichting 

Bij een miniatuur kerstdorp is verlichting essentieel, maar welke verlichting moet je nemen? Je hebt veel verschillende soorten, maten en kleuren. De meeste huisjes worden standaard geleverd met lampjes op batterij, maar je hebt ook huisjes met een stekker of adapter aansluiting. Het kan natuurlijk gebeuren dat zo'n lampje een keer kapot gaat. Geen zorgen! Want Intratuin verkoopt gelukkig ook losse kerstdorp verlichting. Je kunt in de webshop gemakkelijk filteren op gekleurd, warm of koud licht en of je verlichting op batterij, met een adapter aansluiting of met een stekker wilt. Zo heb je jouw nieuwe kerstdorp verlichting snel gevonden! 

 


Zo creëer jij een mini kerst! 

  • Zorg voor een goede ondergrond waar jij je kerstdorp op gaat bouwen. 
  • Houd rekening met stopcontacten in de buurt, of gebruik een verlengsnoer. 
  • Voeg miniaturen toe voor een extra levendige sfeer!
  • Vergeet de bomen en de planten niet, hiermee maak je het helemaal af. 
  • Werk met verschillende hoogtes, gebruik bijvoorbeeld krukjes in diverse maten. 
  • Gebruik een timer voor de verlichting, dat is energiezuiniger!
Mini kerst kerstdorpen kerstverlichting Intratuin Mini kerst kerstdorpen kerstverlichting Intratuin

Groen in je kerstdorp! 

Dat een kerstdorp alleen maar bestaat uit stenen kerkjes en gebouwen is allang niet meer zo. Wij weten dat onze klanten houden van groen en daar hebben we onze kerstdorpjes op aangepast! Zo vind je in ons assortiment verschillende kweekkassen (inclusief verlichting!) voor in het kerstdorp. Als je goed kijkt kun je zelfs de sla zien groeien, hoe leuk? Natuurlijk hebben wij ook een ruim assortiment aan decoratieve kerstboompjes en andere planten voor in het kerstdorp. Zo is elk dorp uniek op zijn eigen manier! 

Back to top