Laden..

Landhaus vogelvoederhuis grijsblauw

19.99
Op voorraad
SKU
1304283

Alles over de Landhaus vogelvoederhuis grijsblauw

Deze moderne serie met voederhuisjes, vogelhuisjes en voerdispensers zijn onmisbaar.. Als je tenminste houdt van vrolijk getjilp en gekwetter in de tuin! Het vogelvoederhuisje kan het hele jaar door worden gebruikt: in de winter voor vetbollen en voor strooivoer en in de zomer als een vogelbad of vogeldrinkschaal.

 

Geef vogels een warm welkom en bied ze meteen een lekker maaltje aan. Ze zorgen voor veel gezelligheid in de tuin! Met een hooggeplaatst vogelvoederhuis kunnen vogels de omgeving goed in de gaten houden en kan jij ze ook beter zien. Daarnaast biedt hoogte veiligheid en bescherming tegen andere dieren. Van deze design voederhuisjes in luxe materialen, hebben jij en de vogels jarenlang plezier!

 

Vogels zijn een feest om naar te kijken en te luisteren. Het zijn ook uitstekende hulptroepen tegen slakken, luizen en andere beestjes die het op je planten hebben voorzien. Vogels lok je naar de tuin met nestkasten, voederhuizen, een vogelbad, lekker dichte struiken, hagen en klimop. In de zomer zoeken ze naar eiwitrijk voedsel zoals wormen en insecten, je mag ze ook bijvoeren met meelwormen en 4-seizoenen vogelvoer.

Specificaties
Specificaties
Kleurblauw, grijs
Breedte (cm)15
Materiaalkunststof
Kleur volgens leverancierGrijsblauw
EAN4009049438313
Hoogte (cm)21
Afmetingen (cm)14 x 15 x 14 x 21
Lengte (cm)14
Materiaal volgens leverancierPolypropyleen
Diersoortvogel
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overLandhaus vogelvoederhuis grijsblauw
Waardering

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top