(0)

Koken

Met het hele gezin of met goede vrienden een avondje tafelen, dat zijn toch vaak de mooiste momenten. En ook de voorbereidingen zijn leuk, vooral als je het samen doet. De kinderen helpen graag mee.


Buiten koken is helemaal de trend van nu. Ook leuk in de winter. Op zoek naar een nieuwe barbecue of buitenkeuken? Laat je adviseren en inspireren door Intratuin. Voor binnen koken is er Aan de Dis. Een speciale afdeling binnen Intratuin, waar koken echt een beleving is! Niet al onze winkels hebben een Aan de Dis afdeling, zie hieronder voor meer informatie.


Bij Intratuin hebben we ook alles voor de eetbare tuin. Met de groenten en kruiden van het seizoen creëer je de heerlijkste gerechten!
 

Aan de dis

Bij Intratuin wordt koken voor iedereen een beleving. Aan de Dis van Intratuin is de plek waar je terecht kunt om je keuken compleet te maken. Maar ook alles om je eigen sfeer te creëren met serviezen, tafellinnen en decoratie. Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment lekkere hapjes, oliën, kruiden, koffie en thee. En kom vooral kijken, ruiken, proeven en genieten.

Je vindt Aan de Dis in de volgende Intratuinvestigingen: Almelo, Amersfoort, Barneveld, Enschede, 's-Gravenzande, Halsteren, Koudekerke, Lelystad, Lochem, Malden, Nuenen.